2777
2789
سلام خیلی ممنون میشم کمکم کنین دختر من 19 ماهشه تو 18 ماهگی چند روزی بود دستشو میبرد گوشش (نه تب داشت نه بی قراری) برای احتیاط بردم دکتر گفت عفونت داره براش آزیترومایسن نوشت گفت 5 روز دیگه بیا بعد 5 رفتم گفت خوب نشده اموکسی کلاو نوشت شک کردم چندتا دکتر دیگه بردم بکی گفت عفونتش زیاده دوتا امپول سفتراکسیون نوشت یکی گفت سالمه چیزیش نیست یکی گفت یکم قرمزه برای احتیاط هفت روز اموکسی کلاو دادم دوباره بردم گفتن خوب شده بعد دوهفته سرماخورد بردم دکتر گفت بازم گوشش عفونت داره بازم براش اموکسی کلاو نوشت الان بعد دو سه هفته دوباره دستش رو میبرد گوشش بردم دکتر گفت یکم قرمزه اما چون وقت معاینه خیلی گریه میکنه احتمال داره از این گریه کردنش باشه اما چون میگی تو خونه دستشو میبره گوشش بیا سفکسیم بنویسم براش دوست هام میگن بچه چیزیش نیست دنون اسیاب درمیاره به خاطر اون هی دستشو میبره گوشش وگرنه عفونت گوش تب و درد و ترشح داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اولین دندونش رو داشت درمیآورد حسابی مریض شد.تب و بدن درد و سرفه و خلط سینه بعد از چتدروز که دارو دکتر رو خورد و بهتر نشد جیغ میزد خیلی وقتی به گوشش دست زدم جیغ میکشید بردمش دکتر دوباره گفت عفونت کرده و انتی بیوتیک دادی.
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
عزیزم گوشش رو دود عنبر مسارا بده... انتی بیوتیک قوی طبیعی سعی هی کن لا تستفاده از گیاهان دارویی میزان عفونت بدن بچه رو پایین بیاری که مجبور به نصرف انتی بیوتیک عای قوی نشی خیلی عوارض داره..... در واقعرسعی کن پیشگیری کنی با چیزهایی مثل دم کرده نعنا.... اویشن... عیل ابلیمو... شلغم.... من که خدا رو شکر موفق بودم
برای حاجتم یه صلوات میفرستین لطفا اتشالله حاجا روا بشین