2777
2789
عنوان

برای پسره رفتن خواستگاری

599 بازدید | 25 پست

یه دوستی دارم که دوسال قبل شوهرش طلاقش داد بعد از اون چندتا خواستگار داشت که همه داغون بودن یه پسره ای عاشق اش شد که مجرده ولی خانواده اش نمیزارن بیاد خواستگاری میگن چرا دختره یه ازدواج داشته 

الان رفتن برای پسره خواستگاری دوستم خیلی ناراحتی چطور دلداریش بدم ؟چطور راهنمایش کنم چه رفتاری داشته باشه با پسره بهتره؟

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستمم سنش برای ازدواج مجدد کمه ولی شرایط زندگی خیلی بدی داره برای همین میخواد زودتر شوهر کنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
قطع رابطه پسری که ادم بخوادهرچطورشده میادجلو نشدنداره

بهش گفتم ولی میگه هنوز امید دارم شاید درست بشه دختره شرایط زندگیش خیلی جالب نیست برای همین تنها امیدش همین پسره بود

بگو ک و ن لقش اگر آدم وفاداری بود نمی‌رفت خاستگاری و آمار بده ب تو ،این مخالفت ها هیچ وقت سرانجام خوبی ندارع ،موافقا تهش گند کشیده شده ب زندگیشون دیگه این ک خانواده ناراضی پسره هم ترسو ک جنم پای عشقش بمونه ندارع همون بهتر ک بره اینا کشکی حرف میزنن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
هیچ رفتاری باید تمومش کنه به اون دختری که اینا رفتن خواستگاریش هم باید فکر کرد دیگه

بیچاره دوستم

بهش گفتم ولی میگه هنوز امید دارم شاید درست بشه دختره شرایط زندگیش خیلی جالب نیست برای همین تنها امید ...

پ دوستت هم برای شرایط مالی اونو میخاد 

بگو ک و ن لقش اگر آدم وفاداری بود نمی‌رفت خاستگاری و آمار بده ب تو ،این مخالفت ها هیچ وقت سرانجام خو ...

همین خیلی بهش گفتم اصلا وقتی خانواده اش راضی نیستن یعنی دوباره ازدواج ناموفق دیگه اما بیچاره زندگی خیلی بدی داره تنها امیدش همین پسره بود

خود پسره خواسته رفته دیگه ، اسلحه که بالا سرش نذاشتن .دیگه اون مرده تموم شده باهاش ارتباطی نباید داشته باشه بره گمشه ، میخواست نمیرفت خواستگاری هیچ احدی ، تو کاری از دستت بر نمیاد نهایت میتونی گوش بدی اون باید درد و رنج و سوگواری که میخواد رو بکنه بهش بگو بپذیره و ازش دیگه خبری نگیره پروفایل ایناش نگاه نکنه بدونه که اون مرده و وجود نداره 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
پ دوستت هم برای شرایط مالی اونو میخاد 

شرایط مالی نه چون پسره وضعش هم خوب نیست فقط دوستم پدرومادرش فوت شدن بعد طلاق مجبور شد با ابجیش زندگی کنه که دامادش اذیتش میکنه پناهی نداره

همین خیلی بهش گفتم اصلا وقتی خانواده اش راضی نیستن یعنی دوباره ازدواج ناموفق دیگه اما بیچاره زندگی خ ...

خب چرا کار نمیکنه هزاران شغل ریخته مگه ما زنا همیشه باید برای تامین مالی ب یک مرد متکی باشیم ،خودشو تباه و حقیر می‌کنه ک میخاد اون پسره پشتوانش باشه میخام ک نباشه

همین خیلی بهش گفتم اصلا وقتی خانواده اش راضی نیستن یعنی دوباره ازدواج ناموفق دیگه اما بیچاره زندگی خ ...

بدیش همینه امیدش خودش نیست وقتی امیدت دیگران باشن به پوچی میرسی این میشه حال و روزت

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم