2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمم  پلو خوره فقط 🤣🤣🤣اگ‌عدس و لوبیا اینا درست کنم نمیخوره

اینم اتفاقا همینجوریه🤣عدس پلو و لوبیا ب شرطی میخوره ک گوشیم بزنم بهش 

ماکارانی ام استثنا بود 

غذای نونی نمیخوره همش برنج و گوشتی

اینم اتفاقا همینجوریه🤣عدس پلو و لوبیا ب شرطی میخوره ک گوشیم بزنم بهش  ماکارانی ام استثنا بود& ...

من‌شوهرم هر چ بزارم‌جلوش میخوره .عاشق نونی  هست ..

اما اقا پسر نه 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
مثلا رقصیدن یه روز پیاده روی طناب زدن حلقه زدن

سعی کنید بعد از رژیم بدنسازی کار کنین، هم به تثبیت وزنتون کمک می کنه هم بدنتون و پوستتون بخاطرِ رژیم شل نمیشه....اگه باشگاه نمی‌تونید برید از طریق شبکه ی جم فیت ادامه بدین.... روزی یک ساعت کافیه برای تثبیت.... یه مربی ایرانی داره که ساعت 8 صبح برنامه داره به مدت نیم ساعت، تکرارش هم ساعت های 12،4، 8شب و 12 شبه..... عالی هستن.... متعادل خوری هم یعنی خودتون رو مثلاً به خوردن 7 قاشق برنج عادت بدین در کنارش همیشه سالاد و سبزیجات پخته داشته باشین یعنی تبدیلش کنین به عادت و لایف استایلتون همچنین خوردن تنقلات، نوشابه، بستنی، شیرینی، سس هارو به حداقل برسونین.... 

سعی کنید بعد از رژیم بدنسازی کار کنین، هم به تثبیت وزنتون کمک می کنه هم بدنتون و پوستتون بخاطرِ رژیم ...

فکر نکنم شل بشه اخه کلا ۶۰ کیلوام ۸ کیلو اضافه دارم یعنی هیچوقت نمیتونم عادی بخورم قبلا راحت برا خودم چیپس پفک میخوردم میتونم بجاش روزی ۲ ساعت ورزش کنم ولی بیشتر بخورم؟