2777
2789
عنوان

چرا مردا اینجورن؟؟؟

187 بازدید | 13 پست

پسزم با پدرش بازی میکرد

یهو چنگ زد بهش رفتم از پسرم دفاع کنم گفتم ناخوناشو مامان  نگرفته پسرم مقصر نیست یهو شوهرم میگه مامانش بلد باشه هنر کنه 

ناخونا خودشو درست کنه

یا بازار. خرابه میگه تو مقصر بدبختیامی 

اصلا دلخوشی ندارم دیگه اینقدر ضعیف  شدم و قلبم درد گرفته نمیدونم چه کنم 

دوتا بچه دوساله  و ۵۰روزه 

یه امروز فقط  بچه ۵۰روزه رو پیشش گذاشتم رفتم ارایشگاه

شانس خاب بوده میگه بچه کاریت نداره هی میگی خسته شدم واقعا دلخوشی ندارم

زمین گرده 

میزاشتی قشنگ صورتشو چنگ بندازه بیکاری رفتی الکی طرفداری بچه کنی؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میگفتی بچه تو مردک من با بکزای ن آوردم اینه 

چنگ زد زد این چ وضعشه راه انداختی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

وقتی  مسئولیت  بهش  نسپردی  

و دو تا دوتا  براش  بچه اوردی  معلومه  زبونش  دراز  میشه 

یه ناخن گیر  بده  دستش  بگو هیچ  جا ننوشته مادر باید ناخن بگیره  

اشپزی کنه  ،جارو کنه ،   بچه  عوض کنه،    لباس  بشوره ، زن باشه  و ..

.

بهم ثابت شده که اکثر مردا از نظر هوش اجتماعی و هیجانی عقب مونده ی ذهنی اند و همشونم همینن 😐😑😑 حرص نخور😖

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
بهم ثابت شده که اکثر مردا از نظر هوش اجتماعی و هیجانی عقب مونده ی ذهنی اند و همشونم همینن 😐😑😑 حرص ...

چرا حرص نخورم دلم میشکنه واقعا اصلا دلخوشی ندارم

زمین گرده