2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون و جوش زیر پوستی

3330 بازدید | 6 پست

من حدودا ۲۵ روزه دارم قرص اسپیرونولاکتون میخورم بخاطر جوش صورت، از همون شب که شروع کردم کلا جوش زدنم متوقف شد تاااااا حالا، اما یکی دو روزه میبینم جوشای زیر پوستیم برجسته شدن و دارن خودشونو بیشتر نشون میدن، من زیر فکم جوش زیر پوستی ندیده بودم، نمیدونم مطمئن نیسم شایدم من ندیدم، اما حالا دیدم زیر فکم دو تا جوش زیر پوستی اومدن بالا و قرمز شدن. شمایی که قرص اسپیرونولاکتون واس جوش خوردین جوش زیر پوستی زدین باهاش؟؟؟ یا این داره جوشای زیر پوستی رو میاره بالا تا از بین ببره؟؟؟؟ خواهشا راهنمایی کنین، بخاطر جوش نزدنم خوشحال بودم حالا این زیر پوستیا دم عیدی عصبیم کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبرداشته باش  اگه مشکله جوشت درونی باشه یعنی هورمونی قطعا با خوردن قرص دیگه جوش نمیرنی مگه ای ...

من هورمون مردونم یخورده بالاس 

این قرص یعنی درمان نمیکنه اصلا؟؟ که بعد از قطع کردن میگی بازم جوش میزنی؟

پس این جوشای زیر پوستی چین که اومدن بالا؟

سلام عزیزم مشکلتون حل شد؟! این قرص عوارضی داره؟!

من مشکل جوش ندارم زیاد هورمون پرولاکتینم بالاست یکم دکتر برا اون این قرص رو تازه داده و جوش اگه بزنم تو صورتم جوشای ریز هست همیشه میخوام بدونم با خوردن این قرص حالا جوشا اگه درمانم نمیشه مهم نیست فقط بدتر پوستو خراب نکنه