2777
2789

ارمی یعنی چه هی من تو این سایت میبینم و میخونم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هواداران گروه موسیقی کره ای بنام گروه BTS

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چرا اینقدر طرفداراشون زیاده

یک گروه بودن که از صفر شروع کردن و الان سرمایه های میلیارد دلاری دارن و این انگیزه ای که دارن باعث جذب مخاطب شده و همچنین سبک پوشش و متن /اهنگاشون جالبه...و یک شعار های خاصی هم دارن ..و اینکه چهره های نوجوان پسند دارن

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
آرمی معنیش میشه ارتشی و به گروه خوانندگی بی تی اس هم میگن ارمی

آرمی ب معنای ارتش نیست 

Adorable Representative M. C. for youth مخفف این عبارت به معنای "نماینده شایان ستایش برای جوانان" 

و ما نماینده جوانان به خودمون افتخار می‌کنیم 💜

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
چی میخونن مگه با اون ظاهر دخترونه شون

گلی

انگیزشی میخونن 

با ترند کردن لاو یور سلف باعث شدن خیلیا خودکشی نکنن

و اینکه حمایت کردن تو سازمان ملل از مردم آسیا و جنگ زده

کمک های مالی به جنگ زده ها و زلزله زده های ترکیه و سوریه 

کمک های مالی خود بی تی اس برای حمایت از بچه ها 

و اینکه فقط موقع اجرا میکاپ دارن برنامه هاشون رو اگ ببینی بدون میکاپ هستن🌸

چند بارم درخواست دادن بیان ایران ولی خب نشده 

و اینکه چند بار از فرهنگ ایرانی تعریف کردن 

انسان های مثبتی آن و رسوایی ندارن 

همین:")

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
چی میخونن مگه با اون ظاهر دخترونه شون

هر کسی یه سلیقه موسیقی داره و البته ک هر کسی که ریش نداره قرار نیست خانم خطاب بشه بلکه ژنشون ب گونه ای هست که مثل مردم سایر جهان ریش ندارن...

و رسیدگی به پوست هم دوباره خانم و آقا نداره فرهنگ هر کشوری هم با کشور دیگه فرق داره :) 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
هر کسی یه سلیقه موسیقی داره و البته ک هر کسی که ریش نداره قرار نیست خانم خطاب بشه بلکه ژنشون ب گونه ...

چ جالب چیزهای که گفتید 

من فکر میکردم ادناهای خوبی نیستن

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!