momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 عنوان سوال راجع به ترمیم لب توروخدا سریع جواب بدین تو مطبم 1616 بازدید | 21 پست مگه ترمیم لب رایگان نیست؟من دفعه اول یک سی سی استایلیج ردم ۵ تومن لبم نامتقارنه و جای خالی دارهالان که بعد دو هفته اومدم میگه بیا ژل قیمت مناسب تر بزن اگه نمیخوای مثل سری قبل هزینه کنی میکه بین نیم تا هفت دهم سی سی احتیاج داری 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹ 1401/12/22 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نجلا_ط عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2267 نه بابا رايگان نيست ولي قيمت مناسب بزن چه گرون بزني چه ارزون جذب ميشه بعد چند ماه تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 نه بابا رايگان نيست ولي قيمت مناسب بزن چه گرون بزني چه ارزون جذب ميشه بعد چند ماه فرق نمیکنه روی یه مارک ژل یه برند دیگه بزنم؟؟؟ 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 نه رایگان نیست اینکه الان یه برند دیگه روش بزنم اشکالی نداره؟؟ 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
1banafshm1 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 435 اینکه الان یه برند دیگه روش بزنم اشکالی نداره؟؟ نه فرقی نمیکنه
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 اینکه الان یه برند دیگه روش بزنم اشکالی نداره؟؟ خب گلم تو تو مطبی از دکتر ت بپرس بهتر راهنمایی میکنه
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 خب گلم تو تو مطبی از دکتر ت بپرس بهتر راهنمایی میکنه دکتر هنوز نیومده منشیش این پیشنهادو دادخودشون که نمیگن بعدش بد میشه یا نه گفتم ببینم عوارضی چیزی نداره بعدش مثلا یه ژل زودتر جذب بشه یکی دیرتر 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 دکتر هنوز نیومده منشیش این پیشنهادو داد خودشون که نمیگن بعدش بد میشه یا نه گفتم ببینم عوارضی ... اگه پولشو داری از همون اولی بزن اگه نه هم قیمت مناسب بزن همه زل ها بر پایه آب فکر نکنم ضرری داشته باشه من خودم یه سی/سی زدم ۴ هفته پیش ترمیم نرفتم
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 اگه پولشو داری از همون اولی بزن اگه نه هم قیمت مناسب بزن همه زل ها بر پایه آب فکر نکنم ضرری داشته با ... خوشبحالت مال من نامتقارن شدههنوز دردی که دو هفته پیش کشیدمو یادمه تازه یکم پوست لبم حال اومده بود 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
نجلا_ط عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2267 فرق نمیکنه روی یه مارک ژل یه برند دیگه بزنم؟؟؟ فك نميكنم تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 خوشبحالت مال من نامتقارن شده هنوز دردی که دو هفته پیش کشیدمو یادمه تازه یکم پوست لبم حال او ... چاره چیه عزیزم باید تحمل کنی ولی برا من شد آخرین بلر که این کارو کنم خیلی درد داشت ایشالله این دفه که بزنی خیلی خوب میشه به دردش می ارزه
اسمرالدا_گریدی عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 5004 اگه پولشو داری از همون اولی بزن اگه نه هم قیمت مناسب بزن همه زل ها بر پایه آب فکر نکنم ضرری داشته با ... خانما ببخشیدلب نرم نمیشه؟ گوشتت نمیریزه؟ 😄تزریق درد داشت؟ چقدر ماندگاری داره؟
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 خانما ببخشید لب نرم نمیشه؟ گوشتت نمیریزه؟ 😄 تزریق درد داشت؟ چقدر ماندگاری داره؟ نه گوشتم نمیریزه اره خیلی درد داش😂ماندگاری بین ۱۲ تا ۱۸ ماه بسته بدنت اگه بگی دوباره میزنی میگم نه😁
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 چاره چیه عزیزم باید تحمل کنی ولی برا من شد آخرین بلر که این کارو کنم خیلی درد داشت ایشالله این ... نیم سی سی زد برای ترمیم اخرش هم متقارن نشد میگه لبتون از اول تقارن نداشته😐😐 توروخدا هکس قبلمو ببین اتفاقا تنها جاییم که تقارن داشت لبم بود 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹