momy_niniha مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 عنوان سوال راجع به ترمیم لب توروخدا سریع جواب بدین تو مطبم | مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 21 پست مگه ترمیم لب رایگان نیست؟من دفعه اول یک سی سی استایلیج ردم ۵ تومن لبم نامتقارنه و جای خالی دارهالان که بعد دو هفته اومدم میگه بیا ژل قیمت مناسب تر بزن اگه نمیخوای مثل سری قبل هزینه کنی میکه بین نیم تا هفت دهم سی سی احتیاج داری 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹ 1401/12/22 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 خانما ببخشید لب نرم نمیشه؟ گوشتت نمیریزه؟ 😄 تزریق درد داشت؟ چقدر ماندگاری داره؟ جا باز میکنه ولی نمیریزه باز اول خیلیییی درد داشت ولی ترمیم درد نداشتتا بکهفته از خونه نمیتونی بری بیرون خیلی زشت میشیو مال من نا متقارن شده بعد از این همه درد و هزینه دکتر اخرش گفت لبت از اول نامتقارن بوده عکس بالاتر هم عکس لبمه که متقارن بوده 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 نیم سی سی زد برای ترمیم اخرش هم متقارن نشد میگه لبتون از اول تقارن نداشته😐😐 توروخدا هکس قبلمو ببین ... لبت که خوبه مشکلی نداره
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 لبت که خوبه مشکلی نداره اره این عکس قبل ژلمهالان نامتقارنه 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3031 اره این عکس قبل ژلمه الان نامتقارنه لب پایینت یه دس نیس شایدم ورمه هنوز درست بشه
زندگی_شاد۱۴۰۱ عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 134 اره این عکس قبل ژلمه الان نامتقارنه کااملا درست میشه مال من کج کج بود 😅خیالت راااااحت از من نگران تر پیدا نمیکنی پست هامو بخون ببین چقدررررر ترسیده بودم 😁😁البته بعد از یک ماه یه پزشک دیگه واسم ماساژژژژ داد اونم چه ماسااااژی 😬 درد شدید داشت واسم و خدا خیرش بده لبم کجیش رفت و سفتی و گلولگیش رفت
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 کااملا درست میشه مال من کج کج بود 😅 خیالت راااااحت از من نگران تر پیدا نمیکنی ... خوش بخالت من رفتم یه دکتر دیگه گفت بیا انزیم بزن کامل تخلیه کن دوباره ژل میزنم شانس اوردی دکتر خوبی سر راهحت قرار گرفته سر کیست نکرده اینکه خودش زیر بار ماساژ نمیره بقیه هم میگن انزیم و تزریق محدد 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 کااملا درست میشه مال من کج کج بود 😅 خیالت راااااحت از من نگران تر پیدا نمیکنی ... من احمق رفتم باز پیشش ترمیم بجای اینکه همونجا با ماساژ درستش کنه نیم سی سی ژلو زارت زد وسط لبمکجیش که بدتر شد عین اردک هم شدم 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹