2777
2789

مگه ترمیم لب رایگان نیست؟

من دفعه اول یک سی سی استایلیج ردم ۵ تومن 

لبم نامتقارنه و جای خالی داره

الان که بعد دو هفته اومدم میگه بیا ژل قیمت مناسب تر بزن اگه نمیخوای مثل سری قبل هزینه کنی 

میکه بین نیم تا هفت دهم سی سی احتیاج داری

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا رايگان نيست ولي قيمت مناسب بزن چه گرون بزني چه ارزون جذب ميشه بعد چند ماه

فرق نمیکنه روی یه مارک ژل یه برند دیگه بزنم؟؟؟

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
نه رایگان نیست

اینکه الان یه برند دیگه روش بزنم اشکالی نداره؟؟

خب گلم تو تو مطبی از دکتر ت بپرس بهتر راهنمایی میکنه

دکتر هنوز نیومده 

منشیش این پیشنهادو داد

خودشون که نمیگن بعدش بد میشه یا نه گفتم ببینم عوارضی چیزی نداره بعدش 

مثلا یه ژل زودتر جذب بشه یکی دیرتر 

دکتر هنوز نیومده  منشیش این پیشنهادو داد خودشون که نمیگن بعدش بد میشه یا نه گفتم ببینم عوارضی ...

اگه پولشو داری از همون اولی بزن اگه نه هم قیمت مناسب بزن همه زل ها بر پایه آب فکر نکنم ضرری داشته باشه من خودم یه سی/سی زدم ۴ هفته پیش ترمیم نرفتم  

اگه پولشو داری از همون اولی بزن اگه نه هم قیمت مناسب بزن همه زل ها بر پایه آب فکر نکنم ضرری داشته با ...

خوشبحالت مال من نامتقارن شده

هنوز دردی که دو هفته پیش کشیدمو‌ یادمه 

تازه یکم پوست لبم حال اومده بود

خوشبحالت مال من نامتقارن شده هنوز دردی که دو هفته پیش کشیدمو‌ یادمه  تازه یکم پوست لبم حال او ...

چاره چیه عزیزم باید تحمل کنی ولی برا من شد آخرین بلر که این کارو کنم خیلی درد داشت ایشالله  این دفه که بزنی خیلی خوب میشه به دردش می ارزه

خانما ببخشید لب نرم نمیشه؟ گوشتت نمی‌ریزه؟ 😄 تزریق درد داشت؟ چقدر ماندگاری داره؟

نه گوشتم نمیریزه اره خیلی درد داش😂ماندگاری بین ۱۲ تا ۱۸ ماه بسته بدنت اگه بگی دوباره میزنی میگم نه😁

چاره چیه عزیزم باید تحمل کنی ولی برا من شد آخرین بلر که این کارو کنم خیلی درد داشت ایشالله  این ...

نیم سی سی زد برای ترمیم اخرش هم متقارن نشد میگه لبتون از اول تقارن نداشته😐😐 توروخدا هکس قبلمو ببین 

اتفاقا تنها جاییم که تقارن داشت لبم بود