2777
2789

از سیزده سالگی تا بیست و دو سالگی نماز شب می خواند و شب تا صبح برای امام زمان(عج)گریه میکرد و همیشه در زیارت عاشورا شرکت می‌کرد و گریه های شدیدی برای حضرت زهرا(س)می‌کرد. روزی صد تا صلوات میفرستاد و صدبار بنی امیه را لعن می‌کرد.

اگرکسی درباره حضورش در جبهه سؤال میکرد طفره می رفت و چیزی نمی گفت . فرمانده آرپی جی زنها بود ولی با این وجود بعنوان یک سرباز معمولی همیشه سرویس بهداشتی های پایگاه را نظافت میکرد در حدی که لباسهاش بوی بدی میگرفت.

تا اینکه درسال۶۶ در یک حمله هوایی درحالی که مثل سایر روزها مشغول نظافت سرویس بهداشتی ها بود موشکی به آنجا برخورد کرده و شهید شد و در زیر آوار مدفون شد

زمانی که امدادگران مشغول جمع آوری زخمی ها و شهیدان بودن متوجه بوی شدید گلاب از زیرآوار می‌شوند پس آوار را کنار زده و با پیکر پاک این شهید که غرق در بوی گلاب بود مواجه شدند.

زمان شهادتش را پیش بینی کرده بود زمانیکه دوست شهیدش راتوی قبرمیزاشت بهش گفت من هم تا چهلمت میام پیشت و گفته بود که روز شنبه شهید میشه و روز دوشنبه به خاک سپرده میشه و همین اتفاق هم افتاد.

یکی از آشنایان خواب شهید سیداحمدپلارک را می بیند او از شهید تقاضای شفاعت می کند که شهیدپلارک به اومی گوید تنها زمانی می توانم شمارا شفاعت کنم که #نمازتان رابخوانید و به آن توجه و عنایت داشته باشید همچنین زبانهایتان را نگه دارید.

نکته قابل توجه درباره این شهید بوی گلابی است که از مزارش به مشام میرسد همچنین سنگ قبر این شهید همواره نمناک است به طوری که اگر سنگ قبر وی راخشک کنیم دوباره نمناک از بوی گلاب می‌شود.

مزار این شهید در بهشت زهرا(س) در قطعه شهدا در قطعه  ۲۶ردیف۳۲ شماره۲۲ است. خیلی ها رفتند و حاجت گرفتند. تجربه شده. هرکس رفت ما را هم دعا کند.

التماس دعا

شادی ارواح طیبه همه ی شهدا وبه یاد《شهیدسید احمدپلارک》بخوانیم فاتحه مع الصلوات

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پیامبر پرسیدند، گفتند هیچکس در این دنیا جز خداوند از زمان مرگ اگاه نیست

منبع حرفتون لطفا بگید‌؟

امامان و معصومین ما اطلاع دارند چون از عالم غیب به آنها اطلاع داده میشود

یعنی راسته؟

تو زمان جنگ معجزات زیادی دیده شده 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
منبع حرفتون لطفا بگید‌؟ امامان و معصومین ما اطلاع دارند چون از عالم غیب به آنها اطلاع داده میشود

حتی امام زمان هم موعد قیامت نمیدونه، الان باید پیامبر احضار بشه تا باورکتنید؟ منبع این حرفها علما هستند

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
حتی امام زمان هم موعد قیامت نمیدونه، الان باید پیامبر احضار بشه تا باورکتنید؟ منبع این حرفها علما هس ...

ظهور مسئله جدایی است بله هیچکس خبر ندارد‌

اما زمان مرگ هر کسی مشخص اولیا خدا می دانند

ظهور مسئله جدایی است بله هیچکس خبر ندارد‌ اما زمان مرگ هر کسی مشخص اولیا خدا می دانند

اولیای خدا، نه بنده مخلص خدا. من منکر خوبی این شهید نیستم اما از ائمه مجزا بودند

پیامبر فرمودت هر قدمی که برمیدارم نمیدانم در قدم بعدی زنده میمانم یا نه، پس منکرات را رها کنید و زیاد توبه کنید و استغفار کنید چون کسی از زمان مرگ خود خبر ندارد.

خداخیرت بده که برای این شهید تاپیک زدی خواهر

اجرت با شهدا😘😍

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
پیامبر فرمودت هر قدمی که برمیدارم نمیدانم در قدم بعدی زنده میمانم یا نه، پس منکرات را رها کنید و زیا ...

عده‌ای از افراد که در تهذیب نفس و تزکیه روح کوشیده‌اند و در طریق بندگی خدا ثابت‌قدم باشند. مانند مرحوم شیخ مرتضی طالقانی، حکیم هیدجی، مرحوم آیت‌الله حجّت کوه کمره ای، پدر آیت‌الله اراکی، میرزا محمود شیخ الاسلام، آیت‌الله شاه‌آبادی، آیت‌الله سید احمد خوانساری و... به تعلیم الهی از زمان مرگ خود آگاه می‌شوند.

این افراد شناخته شده هستن منابع معتبر 

لطفا مطالعه زیاد کنید.بدون مطالعه حرفایی انکار نکنید تا خودتون دچار سردرگمی نشید.

موفق باشی