2777
2789

دیشب همسرم ماشین پارک کرد تو حیاط ( حیاطمون خیلی کوچیکه ) ولی دیشب خیلی بد پارک کرده بود منم باردارم هف ماهه و شکمم بزرگه اصلا نمیتونستم برم دسشویی صداش زدم گفتم بیا ماشین جا به جا کن اصلا راه نیست من برم دسشویی ،

نمیدونم چرا عصبی شد و بهم گفت گوه نخور و با صورت تخس ماشینو یکم برد اونطرف تر وقتی از دسشویی اومدم هم همینکه نگام کرد فحشم داد خیلی تعجب کردم  گفتم چرا فحش میدی ؟

گفت صداتو نمیخام بشنوم از صدات بدم میاد و بازم فحش داد گفتم منم بلدم فحش بدم ولی تو انگار نمیفهمی بچه چهار ساله داری و نباید فحش بدی اصلا مگه من چکارت کردم ، گفت مگه نمیگم خفه شو و اومد چندتا کشیده زد تو صورتم 😔

دختوم هم داشت نگام میکرد 

مدتی بود زندگیم داشت خوب میشد باز شروع شد کتکاش 

من خیلی ضعیفم کاری نمیتونم بکنم کاش من بمیرم که راحت بشم ، چند روز پیش هم گفتم یه لباس به دلم نشسته میخام بگیرمش کشیده زد تو صورتم گفت نمیخام بگیری 

خوش به حال خانمایی که همسرشون دوستشون داره

کاش زندگی منم خوب زود که آرزوی مرگ نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا هم اینطور بوده متاسفم واقعا دیگه نباید بچه دوم میاوردی که

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خب شکایت کن یا طلاق بگیر 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

دقیقا چرا دوباره حامله شدی گلم؟

ببرش همسرتون مشاوره 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

چی بگم سگ بستن...حالا چرا وایسادی نگاه کردی؟اگر میخوای فقط نگاهش کنی سیاست بخرج بده که کتک نخوری

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست