2777
2789

بیست روزه تزریق انجام دادم الان سه چهار روزه پیشونیم وبالای چشمام یه حالت سنگینی داره و درد .دکترمم گفته نیستم تا بعد از عید.میخواستم بدونم این حالتا موقته یا تا اخر بوتاکس میمونه؟برای شمام پیش اومده؟تا کی میمونه؟خیلی نگرانم عجب غلطی کردم بوتاکس زدم دم عیدی

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگینیش که عادی هست چون اولین باره زدی ولی موقته ولی درد نباید داشته باشه دیگه الان ...دکتر چی گفت ...

اصلا پاسخی نداد و گفت تا بعد از عید بیا برا ترمیم

سنگینیش که عادی هست چون اولین باره زدی ولی موقته ولی درد نباید داشته باشه دیگه الان ...دکتر چی گفت ...

همون سنگینی و گرفتگی عضلات پیشونی و چشم عصبیم کرده نمیدونم موقه یا نه قراره چی بشه

همون سنگینی و گرفتگی عضلات پیشونی و چشم عصبیم کرده نمیدونم موقه یا نه قراره چی بشه

نه موقت هست اصلا خاصیت بوتاکس اینه که پلک رو سنگین می‌کنه ولی موقت هست چون اولین باره زدین اینطوریه 

من اولین بار هم پلکم سنگین شد هم گردنم گرفته بود 😅😅خیلی ترسیده بودم ولی زود خوب شد 

الان که میزنم فقط تا یکی دو ساعت یه کم پلکم سنگین میشه ولی دیگه درست میشه 

خواهرم میزنه تا دو روز آبریزش چشم داره بعد درست میشه 

نگرانش نباش 

نه موقت هست اصلا خاصیت بوتاکس اینه که پلک رو سنگین می‌کنه ولی موقت هست چون اولین باره زدین اینطوریه& ...

تا چند وقت اینطور بودید؟منم الان فک درد دارم نکنه از همینه؟