2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخواد زن بگیره بیاین یه لحظه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا میگم مث مامانمه خیلی دوسش دارم مث بچه خودش محبت میکنه

👌خدا حفظش کنه .ولی کسی که به این مرحله از شعور و انسانیت  رسیده ،مطمئن باش حواسش به همه چی هست و نمیزاره شما همچین حسی بهتون دست بده .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.
من بگم!!  مادرشوهرم دقیقا سعی میکنه منو دختر خودش بدونه. خیلی خانم مومنیه. از بابت اینکه خد ...

دقیقا همینطوره ممنون بابت حوصله ای که گذاشتین

اومد و شد همه دنیام💝
اسی مثلا چه جوری محبت مانند خو بگو 

ببخشید رفتم نماز و نهار دیر شد 

دقیقا مثلا هرچی هرکاری میخواد بکنه اول نظر منو میپرسه میگم هرچی خودت میدونی میگه نه هرچی تو بگی یا مثلا میگم از فلان لباس خیلی خوشم اومده اونم میره قایمکی به شوهرم میگه که اینجوری گفته حتما باید بری براش بخری

مثلا من اولا فک میکردم روبه رو اینطوریه ولی بعدا از خیلیا شنیدم که پشت سرم چقد خوبمو میگه

حتی گفته بود من با هیچکس بجز فلانی نمیتونستم بسازم انقد که خوبه 

حتی یکی از فامیلاشون وقتیکه داشت خوبی منو میگف صداشو ظبط کرده بود بعد فرستاد برا من😆😄 با دخترش خیلی دعواشون میشه اصلا نظر اونو تو هرچیزی نمیپرسه ولی با من اصلا اونطور نیست

کلا مادر خیلی مهربون و مومنیه بعضی وقتا فک میکنم از مادر خودم لیشتر دوسش دارم🤭

اومد و شد همه دنیام💝
عجب🤔عاشق اونم مادرشوهر☹️☹️ البته اگر واقعن خوبه حق داری عاشق باشی منم خاله ی شوهرمو خیلی دوس دارم ...

اره واقعا خوبه ک منم دوسش دارم

عزیزما🥲

اومد و شد همه دنیام💝
حالا تو خوبی یکی بود می گفت برادرشوهرمو خیلی دوست دارم مثه داداشمه کاش زن‌ نگیره🤣🤣🤣اما گذشته از ش ...

اتفاقا من با برادر شوهرم اصلااا راحت نیستم خیلی معذبم و بسیار خجالتی باهاش

😅😅

اومد و شد همه دنیام💝