2777
2789
نیمرخ هم اینو دارم که باز خودم گرفتم از خودم از پایین  دیگه ندارم

بنظرم فقط یخورده بینیت بلنده و نوکش یکمی پایینه.و گرنه باریکه انگار

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا هم بلنده هم نوک بالا نیست ولی می ارزه تو ۳۵ سالگی عمل کنم دیگه پیر شدم

بخدا نمیدونم ببین می ارزه یا ن.من 19 سالمه برا همین خیلی تو فاز عمل کردنم.ولی نمیدونم اگ 35 بودم اینکارو میکردم یا ن.ولی واقعا تغیر میکنید و صد البته چهرتون قشنگ تر میشه.اگ پولشو دارید و همسرتون راضین چرا ک ن

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 
عزیزم خواهرتون پیش کی عمل کرده؟

شیراز دکتر عباس کرمی

شیراز دکتر عباس کرمی

شایدم اکرمی.بین این دوتا فامیل نمیدونم دقیق.فکر کنم اکرمی

بخدا نمیدونم ببین می ارزه یا ن.من 19 سالمه برا همین خیلی تو فاز عمل کردنم.ولی نمیدونم اگ 35 بودم این ...

احتمالا ژل میزنم چند سالم بمونه خوبه

آره تو این سن خیلی آدم بهش فکر میکنه

البته ما دبیرستانی که بودیم خیلی مد نبود

راستی تحقیق کن تو سن کم اینکار رو کنی بینیت رشد نمیکنه باز مجبور بشی عمل کنی

احتمالا ژل میزنم چند سالم بمونه خوبه آره تو این سن خیلی آدم بهش فکر میکنه البته ما دبیرستانی که بو ...

ن خواهرم 21عمل کرد.منم اگ ی مدت دیگه میرم تو 20 . ولی فیلر بینی هم بزنی نوکش میاد بالاتر

چند وقته عمل کرده ؟ از لحاظ تنفسی و زیبایی راضیه؟

الان دیگه دو سال تقریبا میشه.راضیه.مشکل تنفسی ندارع اما موقع سرماخوردگی یکمی اذیت میشه ک برای همه همین جوره.ولی خیلی راضیه.

دندوناي خودم رنگشتون مشكلي نداشت قبلش اره سياه شده بود  ولي بنظرم اگه ادم جرم گيري كنه درستش ...

ببخشید عزیزم چند ساله کامپوزیت کردین؟

پوسیدگی نداشته دندونتون؟ تغییر رنگ ؟

چند وقت یکبار برای پالیش میرین؟

ببخشید عزیزم چند ساله کامپوزیت کردین؟ پوسیدگی نداشته دندونتون؟ تغییر رنگ ؟ چند وقت یکبار برای پالی ...

كامپوزيتام كه سفيده سفيد مونده دندون خودم زيرش تغيير رنگ داده بود

٤ ساله كامپوزيت كردم

نه دندوناي خودم هر كدوم پوسيدگي هم داشت ترميم كردم بعد كامپوزين اين دندونم هم سالم بود 

الانم پوسيده نيست ولي خيلي زشت شده بود

والا به عقب برگردم بازم كامپوزيت ميكنم اعتماد بنفش خنده آدم خيلي بالا ميره

فوقش هر موقع دندونامون از بين رفتن ايمپلنت ميكنيم

احتمالا ژل میزنم چند سالم بمونه خوبه آره تو این سن خیلی آدم بهش فکر میکنه البته ما دبیرستانی که بو ...

برو دكتر شيباني برات فيلر بزنع من اينستا كاراشو ميبينم هر روز برا بيني كلي ادم فيلر ميزنه 

پزشكي كه برا اينهمه بيني فيلر بزنه الان حرفه اي شده ديگه