2777
2789

* شنیدی میگن چشای طرف سگ داره

پاچه مونو میگره مارو اسیر خودش میکنه

فک کنم چشمای من الاغ داره!!!

لامصب جفتک میزنه همه رو میپرونه😂*

تو خواص ینجه نوشته تقویت کننده اعصاب 

همیشه برام سوال بود چرا الاق نسبت به همه مساعل بی تفاوته

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یکی از همخدمتیام لامصب چشاش سگ داره😂

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
[QUOTE=279398855]اره من یکی از همخدمتیام لامصب چشاش سگ داره😂[/QUOTE من که خودم سگم

عه ببخشید متوجه نشدم 😂😅

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
عه ببخشید متوجه نشدم 😂😅

نزدیک عیده، اتاق‌‌های خود را بتکانید قبل از اینکه مامان‌ها اتاقتان را بتکانند و چیز‌هایی پیدا کنند که زندگی شما را بتکاند.

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون