2777
2789

دیشب قبل خواب دیدم تاپیک زده توارایشگاه بالباس عروس نشستم امروزبازتاپیک زده بعددوروزدارم جدامیشم توی امضاشم ک نوشته توشهرغربت شوهرم برام پرنده گرفته وتنهاهمدمم بوده وجارومیکشیدم باهام بوده وفلان بوده وازینجورحرفا.ازامضاش مشخصه ک چن ساله خونه داره .اونوقت تاپیک زده دارم بعددوروزجدامیشم.اخه باعقل جوووردرمیاااد؟؟؟شماام ک ماشاالله قبل اینکه برین تاپیکای قبلشونگاه کنین وامضاشوبخونین میرین سریییع مشاوره میدین ودلسوزی میکنین.چقدم حرصم گرف اه اه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میخوایم بری خواستگاریش قبلش تحقیق کنیم 😂😂😂

ن ولی اون به ریش نداشته ی همتون میخنده ک مسخرتون داره میکنه😊بجای اینکه سریع دلسوزی کنین یکم دقتتونوتوتاپیکابالاببرین

بچه ها اون خانومی ک دیشب تایپیک زده بود شوهرش رفته بود پنیر بخره سرکوچشون  چی شد چرا تعطیل شد؟ ...

انگار دروغ گفته بود

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔