2777
2789
عنوان

خانمهای باردار بیاین

159 بازدید | 12 پست

در دوره بارداری تغذیه باید چی باشه من اولین بارداریمه زیاد اطلاعی ندارم اگه درباره تغذیه میدونید لطفاً بگید 

هفته هفتم هستم از الان استراحت باید کنم یا هنوز زوده

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
مگه شبکه بهداشت نمیری اونحا همه چیو میگن

یعنی باید برم بهداشت آخه هیچی نمی دونم از دکتر هم یادم رفت بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خیلییییییی تاپیک راجع به سوالت هست سرچ کن 

آجیل و موز وکباب وگردو اینا بخور

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
یعنی باید برم بهداشت آخه هیچی نمی دونم از دکتر هم یادم رفت بپرسم

اره باید بری پرونده تشکیل بدی 

تا بعد که بدنیا اومد بری همون جا واکسن و اینارو بزنی

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

اسفناج بخور . سبزی خوردن.

جگر اصلا نخور.زعفرون وذمنونش نخور

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره باید بری پرونده تشکیل بدی  تا بعد که بدنیا اومد بری همون جا واکسن و اینارو بزنی

خوب بود گفتی خیلی ممنون ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسفناج بخور . سبزی خوردن. جگر اصلا نخور.زعفرون وذمنونش نخور

ممنون 🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گروه مامانای زیر ۱۵ هفته داخل ایتا 

اگر دوست داشتی بیا

https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

معمولا بیشتر رو جگرو زعفرون تامید هست که سه ماهه اول نخوری اما بعدش در حد معقول تو غذا مشکلی پیش نمیاره ، کباب و بستنی و آجیل سه ماهه ی آخر برای وزن دهی نی نی خوبه ، استراحت هم اتفاقا الان مهم ترین زمانه و باید حواست باشه اما نه اینکه فقط بخوابی ، در حد کارای روزمره مشکلی نیس ولی کار سنگین نکن 

سلام گروه مامانای زیر ۱۵ هفته داخل ایتا  اگر دوست داشتی بیا https://eitaa.com/joinchat/254 ...

ممنون عضو شدم🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا به هیچ وجه جیگر نخور خدایی نکرده باعث نقص عضو میشه

گوشت خروس و گوسفند عالیه

کاچی بخور

زعفران اصلا نخور خدایی نکرده باعث سقط جنین میشه

سویق گندم و جو باعث میشه فرزندی باهوش و سالم بدنیا بیاری ان شاءالله

سبد غذاییت باید کامل باشه (ویتامین و پروتیین و کلسیم و...)

تو خوردن یه سری موارد زیاده روی نکن مخصوصا تو سه ماه اول 

مثل زرشک و زعفران و جگر....منظورم اینکه مثلاً یه لیوان زعفرون نخور یا یک کیلو جگر نه اینکه برنج زعفرانی رو غذام نخوری....

تو بارداری اگر مشکل و منع پزشکی نداری 

هرچقدر فعالیت کنی ماه های آخر خودت راحت تر هستی 

وگرنه کارت بخور و بخواب باشه اضافه وزن میگیری در نتیجه زایمان سختی داری یا ماه های آخر که سنگین شدی تنگی نفس میگیری....

کار کن فعالیت داشته باش ولی بینش استراحت کن.

از ۲۵هفته کلاس ورزش های بارداری رو برو این ورزشها هم به زایمان کمک می‌کنه هم باعث جلوگیری از گرفتگی رگ و عضلات میشه