سلام من دیشب ساعت۷ونیم یه امپل ضدسقط و ۳تاامپول ریه زدم ۳تاهم امشب باید بزنم.از دیشب خیلی کمر درد و پادردم ک الان ۸صبحه با درد بیدارشدم.کسی تجربه این دردو داره؟طبیعیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید به دکترت زنگ بزنی عزیزم اگر لازم باشه میگه بری بیمارستان تحت نظر باشی من اون موقع سر دخترم یادمه یه دختر اومده بود میگف من از هفته های ۲۹ و۳۰ هر هفته از درد میام بیمارستان یه کوچولو دیگه مونده یکم سختی شو تحمل کن
عزیزم من تجربه نداشتم. تو ۲۹ هفته تشکیل میشه ریه؟؟ مشکل شما چی بود این آمپول و زدی؟؟&n ...
بعد زدن این امپول ریه اش تشکیل میشه و اگه خدای نکرده زود اومد جای نگرانی نیس.من درد سدیدی تو استخوان شرمگاهی دارم.سفتی و سنگیتی زیر شگم.نتیتونم زاه برم نفسمتنگ میسه.
راستی چرا اینقدر زود آمپول ریه زدی آمپول ریه باعث تپش قلب درد کمر و گاهی باعث لکه بینی میشه من هفته ...
دکترم تجویز کرد معمولا هم ازهمین هفته۲۹ میدن اگه علایم مشکوکی داشته باشی.زدنش از دیر زدنش بهتره.تپش ثلب ک تمام بارداریمو داشتم الان خیلی کمردرد و پادردم از خواب پریدم و نگزان شدم.