2777
2789

🔔👈 ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت مقام 🌹شهدا🌹

❤لطفا صلواتی هدیه نثار روح پاک شهدا کنید❤

🔹️ به یاد سرهای به سامان عشق رسیده و از تن عافیت دل بریده؛

◇ به یاد قطرات خون دلمه بسته بر لب های تسبیح گویان عارف؛

◇ به یاد دسته پلاک های جامانده از همسفرانی که در گمنامی، به ملکوت «عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» رسیده اند؛

◇ به یاد پوتین های خاک خورده و پاهای سالک راه حق شده، کمرهای خمیده در پشت خاکریزهای عاشقی و چشم های تا ابد محو تماشای جلال و عظمت آستان بندگی؛

◇ به یاد شما شقایق سیرتان، در آستانه راه حیات ایستاده ایم و چشم داریم تا کاروان سبز و سرخ 🌹شهادت🌹، خیابان های خسته و زمستان زده شهرمان را به برکت قدومتان، میزبان بهار کنند.

◇ راه 🌹شهیدان🌹 ادامه دارد...

🔔👈 ۲۲ اسفند روز بزرگداشت 🌹شهدا🌹 گرامی باد✋🌹🍂

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم العجل العجل العجل ❤❤❤🌹

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃

همیشه تو تاریخ موندگارن بچه های گل و پاک و مظلوم ایران ، وطن پرستهای واقعی ، بچه های باخدا و با ایمان روزتون مبارک

با شهدا دوست شین ، سر خاکشون برین ، مخصوصا شهدای گمنام ، براشون خواهری کنین براتون برادری میکنن

.

.

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
همیشه تو تاریخ موندگارن بچه های گل و پاک و مظلوم ایران ، وطن پرستهای واقعی ، بچه های باخدا و با ایما ...

شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤