2777
2789
عنوان

امپول تشکیل ریه جنین

241 بازدید | 16 پست

سلام من دیشب ساعت۷ونیمیه انپول ضدسقط و ۳تاامپول ریه زدم ۳تاهم امشب باید بزنم.از دیشب خیلی کمر درد و پادردم ک الان ۸صبحه با درد بیدارشدم.کسی تجربه این دردو داره؟طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای

من که دارم این روزای آخر میمیرم از درد وبد خوابی کلافه شدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بتامتازون منظورته؟اون برای جمع شدن آب از ریه بچه اس نه تشکیل ریه.تا بعد به دنیا اومدن خودش بتونه نفس بکشه و دستگاه لازم نداشته باشه

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢
چند هفته ای من که دارم این روزای آخر میمیرم از درد وبد خوابی کلافه شدم

۲۹هفتم .خیلی دردشدیدی تو استخوان شرمگاهیم دارم دکترم گفت عفونته دا و داد بهتر نشدم دکترمو عوض کردم انتی بیوتیک و گفت نخور.گفت خیلیرشکمت سفت و پایینه واین امپولا رو داد

۲۹هفتم .خیلی دردشدیدی تو استخوان شرمگاهیم دارم دکترم گفت عفونته دا و داد بهتر نشدم دکترمو عوض کردم ا ...

عزیزم تا میتونی استراحت کن و اصلا رابطه نداشته باش حواستم باشه سینه هات تحریک نشه،تمام تلاشمو بکن بچت زود به دنیا نیاد خدایی نکرده بچه نارس خیلی سخته