2777
2789
عنوان

منظورش از این کار چیه

110 بازدید | 14 پست

کسی که دوسش دارم دیروز بعداز برگشتن از سرکار که همیشه پیام میداد نداد منتظر موندم خبری نشد ازش دلشوره گرفتم  برداشتم پیام فرستادم که سلام خوبی نیستی جواب نداد دوباره نوشتم نگرانم و چرا جواب نمیدی باز جواب نداد مجبور شدم با اینکه دیر وقت بود زنگ بزنم بهش اشغال کرد برگشت نوشت سلام خواب بودم و فلان منم گفتم همیشه بعد از برگشتن از کار خبر میدادی انلاین میشدی نگران شدم و فلان گفتم شب بخیر و خوابیدم امروز بازم همون کارو کرد از ظهر خبری ازش نیس  همیشه قبلا از سرکار ک برمیگشت پیامم میداد عاشقانه حرف میزد انلاین میشد دو روزه خبری نیست منم دیگه زنگ نزدم و پیام ندادم حس کردم خودش از قصد این کارو میکنه وگرنه یه پیام دادن مگه چقد زمان میبره بی دلیل سراغی ازم نمیگیره نمیدونم چش شده شما بگین این کارش چه منظوری داره تا الان نخوابیدم هی رفتم چک کردم ببینم انلاین شده یا نه خبری نیس دلشوره و نگرانم

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما همینقدر عجیبن…! مرد و زن هم نداره منم این موضوع رو خیلی زیاد دیدم

یه پسری بود یک سال التماس دوستمو میکرد که فقط جوابشو بده تمام دخترای دورو برشو دور کرد تا با دوستم رتن تو رابطه دو ماهه تموم اینا لیلی و‌مجنون بودن و یه روز بی دلیل بدون دعوا یهو همین رفتار پارتنر شمارو کرد و بی خبر رفت

اینجور اتفاقا زیاده و واقعا معلوم نیست دلیلش!

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
شاید پشیمون شده

بعد این همه سال؟ اخه یه شبه چی عوض شد قول ازدواج و خیلی صمیمی بودیم اگه اینجوری باشه هیچوقت نمیبخشمش 

توهم محلش نزار

محل نذاشتم من دیروز پیام دادم بهش گفتم که وقتی پیدات نیس نگران میشم و استرس میگیرم میدونه از این کار بدم میاد بازم همون کارو کرد حالم بده😔

بعد این همه سال؟ اخه یه شبه چی عوض شد قول ازدواج و خیلی صمیمی بودیم اگه اینجوری باشه هیچوقت نمیبخشمش ...

اگه اینطوره شاید فقط کسل بوده یا فکرش مشغول بوده

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 
آدما همینقدر عجیبن…! مرد و زن هم نداره منم این موضوع رو خیلی زیاد دیدم یه پسری بود یک سال التماس دو ...

😔پس گناه دل شکسته دخترارو کی میده چرا وابسته میکنن الکی قول میدن ولی اخرش ول میکنن میرن اصلا نخوابیدم مگه من چیکار کردم اخه حالم داغونه ادم باید یه اشتباهی کرده باشه بی دلیل چرا باید ول کنه بره یا رفتارشو عوض کنه

😔پس گناه دل شکسته دخترارو کی میده چرا وابسته میکنن الکی قول میدن ولی اخرش ول میکنن میرن اصلا نخوابی ...

پس میدن مطمئن باش من به چشم خودم دیدم طرف بعد از سه سال زندگی مشترک که آرزوی هر جوونیه اون زندگی، یه جوری تقاص پس داد که خودم انگشت به دهن مونده بودم هبچ چیز تو این دنیا بی جواب نمیمونه کارما

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
بیکاری نگران این ادم بشی،  با هرکسی مثل خودش

اخه عاشقشم سخته واسم دلم بیقراره ادم یه شبه عوض بشه برام سنگینه حداقل یه دلیل باید داشته باشه 

نمیدونم بنظرت فردا اگه انلاین شد دلیلشو بپرسم؟ 

مستقیم نگو حال و احوال که کردین درمورد مسائل همیشگیتون که صحبت کردین بعد بپرس دو سه روز اوکی نبودی الان بهتری یا یه همچین چیزی که فکر نکنه مهم نیست برات

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 
پس میدن مطمئن باش من به چشم خودم دیدم طرف بعد از سه سال زندگی مشترک که آرزوی هر جوونیه اون زندگی، یه ...

امیدوارم یه دلیل قانع کننده برا این کارش داشته باشه اگه نداشته باشه و ادامه پیدا کنه منم دیگه تمومش میکنم با اینکه عاشقشم ولی زوری نمیشه باید اونم بخواد هیچوقت نمیبخشمش برا حال الانم

مستقیم نگو حال و احوال که کردین درمورد مسائل همیشگیتون که صحبت کردین بعد بپرس دو سه روز اوکی نبودی ا ...

باشه خداکنه انلاین شه چون از ظهر دیگه انلاین نشده. مرسی ازت