2777
2789

سلام واسه عید چه کارای کردین ؟

من از وقتی کرونا اومد  هیچ کاری نکردم بعدشم ک باردارشدم استراحت مطلق بودم الان ک بچم ۳ماه نیمه شده دیگه زد ب سرم ک یه کم برا خودم وقت بذارم ب خودم برسم امروز رفتم ابرو لیف کردم و جلو موهامو رنگ کردم فقط یه کم تو روحیه ام تاثیر مثبت گذاشت

حالا شماها بگین واسه عید چه کارا کردین یا میخاین بکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ 😂😂😂 اول بچم یه دنیا اومد بعدش کرونا اومد. یه سالم هست به پروژه کاری شروع کردم کلا آرایشگاه معنیشو از دست داده برام

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

رنگ و‌مش زدم

از لیفت ابرو راضی هستی ؟چند گرفت ؟اگع واست مقدوره ازقبل و بعد ابروهات عکس بده

منم تردید دارم واسه انجامش

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
من به خودم اصلا نمیرسم. خودمو دوست ندارم.. ولی موهامو و ابروهامو رنگ کردم. پاکسازی پوستم رفتم. بعد ع ...

من بین پروتین تراپی و احیا موندم امروز خیلی هارو دیدم تو ارایشگاه پروتئین میکردن