2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

267 بازدید | 17 پست

اونایی که شمالی ان یا اطلاع از قیمت دارن بنظرتون توی تعطیلات عید قیمت خونه چقدر میشه؟ یه خونه تو روستاهای فومن پرسیدم یعنی واسه آشناست یه تومن میگه شبی

شوهرم گیرداده میگه دو سه روز بریم بچه هاام حال و هواشون عوض شه ولی راستش خودم زیاد مشتاق نیستم مسافرت توی عید رو ،همه جا شلوغه

قیمتا همینه

منم تازع اومدم از شمال شبی ۱۶۰۰ دادیم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو  برا بچه ها خیلی جالبه تو عید سفر کردن

بخاطر کار شوهرم هیچوقت تو عید مسافرت نرفتیم چندماهیه کارشو عوض کرده امسال میتونیم، آره بچه ها طفلکیا توی آپارتمان پوسیدن

خیلی خوبه ما شبی ۱تومن اردیبهشت ماه دادیم شلوغ باشه عوضش اب و هواتون عوض میشه خوش میگذره

خب بستگی به جاشم داره،اینی که من میگم روستاست، از دریا هم فاصله داره تازه گفت چون آشنایی یه تومن نرخ عید ۱۵۰۰🙄

خیلی خوبه ما شبی ۱تومن اردیبهشت ماه دادیم شلوغ باشه عوضش اب و هواتون عوض میشه خوش میگذره

من کلا جاهای اروم و ساکت دوس دارم به انداره کافی زندگی توو شهر و سرکار دورم شلوغه میخام پناه ببرم به خلوتی,, من کلا عاشق بافت قدیم خونه های روستایی و بوم‌ گردی هستم و از هتل متنفررررررررررر  و خوشبختانه همسرمم همین مدلی هست

خب بستگی به جاشم داره،اینی که من میگم روستاست، از دریا هم فاصله داره تازه گفت چون آشنایی یه تومن نرخ ...

مال ما چابکسر بود از دریا فاصله داشت و باید با ماشین میرفتی ولی خب چون تمیز بود من دوستش داشتم 

اتفاقا فومن هم خیلی قشنگه،یه روز میتونید برید ماسوله،یه روز قلعه رودخان

ما اردبیلی هستیم زیاد آشنایی ندارم به شمال،پس یعنی خوبه؟

اینایی که گفتی شنیدم و عکساشونو دیدم ولی نرفتم تاحالا