دلوین_هستم مدیر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 عنوان قشنگ ترین سریال ترکی که دیدید چی بود؟🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 80838 بازدید | 218 پست در ب در دنبال سریال ترکیم😂بهترین سریالی ک دیدم سه سکه بود منو بشنو و عشق منطق هم باحال بود بدترین سریال ترکی اکیا بود بنظرم همش اعصاب خوردی بود همش گریه اخرش هم که گند زدن اه باز یادش افتادم😑 1401/12/22 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 8842 مثل اینه بگی که فیلم هندی عالی معرفی کنید! سریال به پیکی بلایندرز میگن به وایکینگ ها به آخرین پادشاهی و... به اینا میگن سریال زهد ریایی،جهل مقدس...
سوئیتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 21322 کلید اسراربچه بودم شبکه ۳ میدادشتنها سریال ترکیه ای که دیدم
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 قدیمیه هیچ وقت تکراری وقدیمی نمیشه.اگ سریال دیگ میخایiyilikهم خوبه امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
دلوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 مثل اینه بگی که فیلم هندی عالی معرفی کنید! سریال به پیکی بلایندرز میگن به وایکینگ ها ب ... باشه
11228_raven عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1721 فعلا داریم خواهران برادران میبینیم حیف ک غدیر فوت کرد حییف خوشم نمیومد ازش نازنین هستم از استان فارس 🍓
ilmahhh عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 967 اره ولی باحالن من دوس دارم کلا عشق حرف حالیش نمیشه رو دیدی این خوب بود
دلوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 هیچ وقت تکراری وقدیمی نمیشه.اگ سریال دیگ میخایiyilikهم خوبه مرسی طنزه؟
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24873 آره اکیا خیلی بد بود منم میخوام سه سکه رو ببینم ولی بهترین سریالی ک دیدم نفوذی بود تردیدم خیلی خوب بود قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دلوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 عشق حرف حالیش نمیشه رو دیدی این خوب بود تا نصفه دیدمش😑😂
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 مرسی طنزه؟ نه.خیانت امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11016 خوشم نمیومد ازش اخه نباید میمرد طفلکا خیلی چالشی شدن دیگه بعدم مگه نباید پولشو پس میگرفت از خواهرجمیله خوب مرد اون پولم رفت
ilmahhh عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 967 تا نصفه دیدمش😑😂 من دوسش داشتم عاشق شخصیت طوبی بودم اینو ندیدم ولی شنیدم خیلی خوب بود عشق سیاه و سفید چشم چران عمارت هم خوبه بد نیست
دلوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 آره اکیا خیلی بد بود منم میخوام سه سکه رو ببینم ولی بهترین سریالی ک دیدم نفوذی بود تردیدم خیلی خوب ... اکیا واقعا جالب نبود نمیدونم چرا اینقدر تو اون دوره خیلی سریال محبوبی شد😑😂همش از دست عامریا همون امیر حرص میخوردم
دلوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 9831 من دوسش داشتم عاشق شخصیت طوبی بودم اینو ندیدم ولی شنیدم خیلی خوب بود عشق سیاه و سفید چشم چران عمارت ... مرسی عزیزم
sanagozalim عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 1493 من از بس خود فیلما رو از کانال ترکیه دیدم با دوبله اصلا خوشم نمیاد نگا کنم