2777
2789
عنوان

ناامیدی از خدا

93 بازدید | 4 پست

حاجت خیلی مهمی داشتم ی چیزی که پای ابروم وسط بود خیلی دعا و نذر و ختم و نماز و روزه مستحبی حتی رجوع به دعانویس کردم ولی نشد که نشد لطفا نگین که صلاحت نبود که حالم از این حرفا بهم میخوره این که بی گناهی م به ی نفر ثابت شه که برام پاپوش دوختن به صلاح نبود؟ ۴ سال تمام به خدا التماس کردم گریه ها کردم زجه هازدم انگار که این خدا کر و کوره اگه به ی سنگ اینقدر زجه و التماس میکردم جوابم میداد

لعنت به خودش و حکمتش که طرف داره ظلم و ظالم.لعنت به این دنیا و آدماش. کاش مرده بودن😭😭😭😭😭😭

درست حرف بزن می‌دونی به کی داری این حرف ها رو میزنی نمیترسی از خدا خجالت بکش 😠

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
درست حرف بزن می‌دونی به کی داری این حرف ها رو میزنی نمیترسی از خدا خجالت بکش 😠

تو که حال و روز منو ندیدی چیا که به خاطر اون پاپوش سرم نیومد و دستم به هیچ جا بند نیست خدا باید از من خجالت بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که حال و روز منو ندیدی چیا که به خاطر اون پاپوش سرم نیومد و دستم به هیچ جا بند نیست خدا باید از م ...

تو باید از خدا خجالت بکشی این جور درباره ی خدا حرف میزنی انتظار داری هر چی میخوای بهت بده ؟ نمیترسی از خدا ؟ خدایی که خالق تمام جهانه هر جا بری هر کاری بکنی چه خوب باشی چه بد آخر آخر همه چیز آخر کار باید بری پیش خدا چه جوابی داری بهش بدی که اینجوری دربارش حرف میزنی ؟

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.