2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه سر بچه م داد نکشم؟

115 بازدید | 9 پست

اول این و بگم بچه ی من به قدری اذیت کنه که اطرافیان میگن تو چقدر صبر و حوصله داری ، ولی منم انسانم گاهی کم میارم و داد میکشم 

بیشترشم سر اینه که الکی گریه می‌کنه 

۴ سالشه 

مثلا هی اسباب بازیهای کوچیکشو گم می‌کنه میگه باید پیداش کنی 

یا هی گیر الکی میده لجبازی می‌کنه 

گاهی داد میزنم سرش یا الکی تهدیدش میکنم که میزنمتا( که میدونم تهدید کردن اشتباهه ولی واقعا راهی نمی‌ذاره برام)

خداروشکر نزدمش تا حالا 

چیکار کنم اعصابم آروم بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مثلا میتونی حواسش رو با یه چیز دیگه پرت کنی

کلا بچه ها توی سنی لجباز میشن و میخان حرف حرف خودشون باشه

دیگه ماهم ادمیم مجسمه که نیستیم مثل یه بت مهربانی باشیم همیشه

شبیه بچگی پسر منه.اصلا اشک بود که دست و پا در اوورده و شده بود بچه.پیر شدم تا بزرگ شد

حالا هزار الله اکبر روز به روز داره آقاتر میشه.بخدا تاااازه دارم لذتش رو میبرم.۸سالش شده کلا داره زیر و رو میشه.انقدر دلم رو نیبره دورش بگردم.هرجی بچه تر بود اذیتم کرد حالا برعکس شده

.                                       
خدارو شکر ، امیدوارم دختر منم بزرگ شد خوب بشه

انقدری یا همش گریه بود یا غررررر یا لجبازی که همه بهم میگفتن چقدر صبوری چه تحملی داری و....هیشکی دوستش ندلشت بچمو انقدر که خدایی بد بود.حالا کامل برعکس شده.به من ثابت شده که بچه های بدقلق خیلی خوب میشن بعدها.فقط با لجهاش لج نکن.نزن.جیغ نزن سرش.میدونم سخته ها خودم کشیدمش.ولی نتیحه خواعی گرفت

.                                       
گاهی باهاش لج میکنم که کارم اشتباهه، باید تغییر کنم خودمم

منم کم میوردم.لج میکردم گاهی دادم میزدم.به زور خودم رو جمع کردم و درست تر رفتار کردم.این مدل بچه ها فقط با تعریف و تمجید الکی تشویق میشن به خوب شدن.من که این راه رو رفتم.هی الکی ازش تعریف کردم جلوی بقیه پیش خودش.انگار تو رودربایستی موند و لجهاش و گریه هاش و...رو کم و کمتر کرد🤭🤭

.