2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا حرف حقه خودم با یکی بودم ده سال تموم هیچ چیز برام تکراری نشد تو اون ده سال همه چی تازگی دا ...

شریک خوب واقعا تو زندگی خیلی مهمه.

الان ما درامدمون کمه ،و ی موقع واقعا کم میارم در مقابل نداری.

ولی شوهرم واقعا دوسم داره.این باعث میشه تحمل کنم .میگم بالاخره میگذره این روزا.

انشالله شما هم خوشبخت ترین باشید گلم.

بالاخره روزای خوب میاد.

برا اینکه زندگیت خوب باشه حتما تلاش کن.نذار زندگیتو ازت بگیرن.ولی با دعوا نه.

مثلا شوهر من ،خودمو لوس کنم و موقع خوشی چیزی بگم قبول میکنه

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

روز شماری مکن.

حتی اگر فکر می‌کنی در مهلکه افتاده‌ای روز شماری مکن!

حالا هم لحظه شماری مکن!

شب نمی‌تواند تمام نشود. 

طبیعت شب آن است که برود رو به صبح.

نمی‌تواند یک جا بماند. 

مجبور است بگذرد. 

اما وقتی تو ذهنت را اسیر گذر لحظه‌ها کنی، 

خودت گذر لحظه‌ها را سنگین و سنگین‌تر می‌کنی؛

بگذار شب هم راه خودش را برود.

📕 طریق بسمل شدن

👤 محمود#  _دولت‌_آبادی

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
خب بدبختی اینه ک نمیتونم طاقتم تموم شده...از همه طرف رونده و مونده شدم

بنظر من سعی کن عشقو تو زندگیت داشته باشی 

واسه من یکی زندگی بدون عشق بی مفهومه 

تلاش کن واسه حال خوبت

آره بچه نمیزاره که بمونه منم تموم کردم دوباره تمیزکاری میخواد

ما سنمونم کم نیس ولی خب کثیف میشه مخصوصا آشپزخونه

همه ی ما انسانیـم و حق اشتباه داریم هیچکس مقدس نیست حتی پدر و مادر :)
الهی که همیشه خوشبخت باشین و واسه هم تکراری نشین عزیزم❤ولی همه زندگیشونو با عشق شروع نمیکنن خیلیا با ...

فدات عزیزم.

همچنین برا شما عزیزم.

بله درسته.ولی ای کاش پدرمادرا اجازه بدن هرکسی عشق خودشو پیدا کنه.خیلی جاها پدر مادرا مقصرن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
خب بدبختی اینه ک نمیتونم طاقتم تموم شده...از همه طرف رونده و مونده شدم

اگه واقعا نمیتونی با پدر مادرت صحبت کن.دوماه عقد برا اشنایی مافیه

بنظر من سعی کن عشقو تو زندگیت داشته باشی  واسه من یکی زندگی بدون عشق بی مفهومه  تلاش کن ...

خودم خیلی میخوام تلاش کنم ولی شوهرم نمیزاره...میگه فقط بشین تو خونه هیچ جا نرو نیا با کسی رفت و امد نکن فقط بمون تو خونه تمیز کاری کن و غذا درست کن...خودشم ک یه حیوون به تمام معناست نمیفهمه ک زن نیاز به تفریح و گردش و هم صحبت داره