2777
2789
عنوان

تجربه کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 17356 بازدید | 78 پست
اما من بینهایت راضی ام قشنگ چهره ام رو دخترونه مرد  تتو خیلی چرته

من تاتو دارم😐البته سنم کمه و خودم ابروهام پره فقط شکلشون قشنگ نبود

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان صابون زدم    

اشگال نداره عکس میذاری

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
من سه سال پیش انجام دادم بشدت هم راضی ام

نمیدونم من چند نفر ک انجام دادن راضی نبودن و خودمم ک دیدمشون بنظرم غیر طبیعی بود مشخص بود کاشته

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
من سه سال پیش انجام دادم بشدت هم راضی ام

توک بسدت راضیی عکس بده ببینیم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
میشه بزاری ابروتو عزیزم

تو یکی از تاپیکام هست نگاه کنیذ