2777
2789

من‌یک ساله با یه پسری دوستم ک خیلیم همُ دوس داریم،دوتا رابطه قبل من داشته ک یکی دوماهه بوده و من اولین فابشم ک باهاش بسته و ادامه داده،هرکی ام ک از طرف من دیدتش بهم‌گفته ک پسر خیلی مثبتیه و لات و اینا نیس

اینم بگم‌فوق العاده ذاتش پاکه واقعا شاید من ب اون نرسم تو این مورد خیلی بااحساس و سادست

یکی از دوس دخترای رفیقاش سن بالاس دلش میخواد رابطمون خراب بشه ب چند دلیلی ک خودم‌ب چشم دیدم منم ب دوس پسرم گفتم وقتی میری قهوه بخوری و میبینی دختره اونجاس(اکثرا اونجاس) ب من فقط خبر بده یا من میام یا نمیتونم و نمیام،دختر سخت گیری نیستم رو این ی نفر حساس شدم(همه حرفاش کمر ب پایینه)و فوق العاده خودشو میجسبونه ب دوس پسرم 

دیشب بهم گفت دارم میرم قهوه بخورم برم باشگاه توام بیا(تو یه محلیم)منم رفتم‌۱۰ دقیقه بود نشسته بودم ک وزه خانوم اومد منو که دید قیافش رفت توهم و به بهونه گوشی صحبت کردن رفت بیرون دوس پسرمم بهم گفت پاشو بریم‌منم برم‌ناهار بخورم و برم باشگاه گفتم یکم بشینیم گفت ن عشقم پاشو خلاصه منو برد گذاشت خونه منم نیم س بعدش با مادرم دراومدم بیرون یه آن دیدم طبق معمول ۳ نفری وایسادن دوس پسر منم داره با سگی ک دارن بازی میکنه منم رفتم جلو گفتم بههه سلااممم(به مسخره)ضایع شدن یکم خودمو نشون دادم و رفتم و واسه اولین بار بعد از یکسال قهر کردم باهاش همون لحظه اس داد ک منو میپایی عزیزم؟میدونه رو اون دختره حساس شدم هم اینکه منو برد خونه ک بره پیش اونا تنهااا(حرکتش اینو نشون داد)دیشب ی اس داد گفت حس میکنم گریه میکنی گریه نکن بخاطر من بدتر میشم همینطوریشم‌ حالم داغونه منم جواب ندادم و از دیشب واسه بار اول بی خبریم از هم...

استوری گذاشت توش میگفت دلم واسه صدات لک زده و اگه بره و دیگه نیاد و ازاین حرفا ولی حتی ی پیام اضافه یا زنگ‌هیچیییی...

الان مقصر منم؟قصدمونم ازدواجه خانواده هامونم دورادور در جریانن میدونن

ما فوق العاده همو دوس داریم جفتمون ورد زبوناییم

همش آن میشه منتظره من پیام بدم اخلاقشو میدونم الان تو دلش میگه چیکار کردم مگه قهر کردن نداره ک چیکارکنم دلم لک زده براش غرور لعنتیم نمیذاره پیام بدم...

ببخشید زیاد شد داشتم میترکیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷

خوبه . راستش متوجه کلام دوست پسرت نشدم که گفت

گریه میکنی!

ولی دوستانه بهت میگم‌جوری رفتار نکن که فکر کنه تحفست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."