2777
2789
عنوان

خواهرم عاشق همسایم شده

357 بازدید | 11 پست

بچه ها من  یه خواهر مطلقه دارم یک دختر داره و همسایه من یک آقای که خانمش فوت کرده و دو تا بچه داره کوچیکن تقریبا. راستش یک بار خواهرم ایشون دید و منم ازش تعریف میکردم که آدم خوبی و بعد امشب خواهرم بهم زنگ زده میگه من از همسایت خوشم میاد زن نمیخواد منو پیشنهاد بدی ☺️☺️

حالا موندیم چه جوری این دوتا رو باهم آشنا کنیم که اصلا بفهمم زنی هست تو زندگیش یا نه منم شوهرم نمیزاره برم در خونشون میگه زن نداره نرو تو یک ساختمون میشینیم حالا موندیم چه جوری این دوتا رو باهم آشنا کنم.؟

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ۲ تا بچه داره سخته میگه اشکالی نداره منم بچه دارم 

خیلییی مسئولیت بزرگیه. ولی اگر راضیه که مبارکه :)) ولی نمیدونم چجوری بهم برسونینشون

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
تو بری زشته که به شوهرت بگو بره جلو ببینه مزه دهنه آقاهه چیه ایشالله خیره

اصلا که نمیزاره من به خواهر م گفتم بره در مغازش خرید بعد بگه خوار فلانی هستم این طوری بهتر نیست 

دخترم تمام زندگیم 
اصلا که نمیزاره من به خواهر م گفتم بره در مغازش خرید بعد بگه خوار فلانی هستم این طوری بهتر نیست  ...

نه به نظرم اینجوری خواهرت انگار میخواد مثلا اویزون بشه یه مردی بره جلو طرح دوستی بریزه با اون اقا بعد خواهرتو پیشنهاد بده برای ازدواج ببینه مزه دهنش چیه یا تو ساختمون کسی نیست باهاش راحت باشی اینکارو کنه برات همسایه ای که شوهرش بره بگه بهش

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه به نظرم اینجوری خواهرت انگار میخواد مثلا اویزون بشه یه مردی بره جلو طرح دوستی بریزه با اون اقا بع ...

راست میگی این طوری میگه از دستی اومده جای من خرید 

دخترم تمام زندگیم 

خواهرتم از تنهایی خسته شده هر زنی دلش یک تکیه گاه میخواد. اونم که مرد خوبیه پس چی بهتر که اونا رو بهم برسونی و بهترین گزینم شوهرته

به شوهرت بگو آقای فلانی اگه زن بگیره چقدر خوب میشه بچه هاشم کمتر اذیت میشن بعد یک جوری که انگار تازه به ذهنت رسیده بگو راستی خواهر منم گزینه خوبیه براش کاش بهم معرفیشون کنی

شوهرت باعاش دوست بشه و بگه بیا خواهر زنه منو بگیر