2777
2789
اگه میدونید شرایز وام دهیش چجوری میشه بگید من که یه زن خانه دارم اگه حساب باز کنم و چند ماه پول بزارم توش بهم وام میدن؟
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
4 ماه پول بخوابه باید 13 ماهه پس بدی هرچقدر بیشتر بخوابه باز پرداختش طولانی تر میشه مگر اینه مثلا 10 میلیون پول بخوابونی 5 میلیون وام بگیری باز پرداختش طولانی تر میشه یه نفر هم باید جای خودت چک بده ضامناتم که جدا چک میدن
خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم منظورم اینه که نمیشه مثلا سفته بدم؟
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
اخه شوهرم میتونه به جام چک بده که میخواد ضامنم بشه
کسی تا حالا وام رفته از رسالت خواهشا کمکم کنید
من تازه ازرسالت وام گرفتم پولت باید شش ماه بمونه تا دوبرابرش رابدن واگربیشتربمونه بازدرداختش رابیشترمیکنن یعنی اگه شش ماه بمونه باید۱۰ماهه پس بدی اگه دوماه بیشتربمونه یکساله پس بدی