2777
2789

سر هرچیز کوچیکی باهام دعوا میکنه به همه چیز گیر میده تحقیرم میکنه گوشه و کنایه میزنه دارم دیوونه میشم دیگه از بس خودخوری کردم افسردگی گرفتم کار هم پیدا نمیکنم تروخدا دعا کنید یه کار مناسب پیدا کنم ازش دور بشم حالم از زندگیم داره بهم میخوره دیگه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد تورو دارم

دارم دیوونه میشم صبح که از خواب پامیشم چشمامو باز میکنم باهام بحث میکنه تا شب که میرم بتمرگم با خودم‌میگم کاش میمردم لاقل راحت میشدم

دارم دیوونه میشم صبح که از خواب پامیشم چشمامو باز میکنم باهام بحث میکنه تا شب که میرم بتمرگم با خودم ...

دقیقا عین منی منتها من مامانم عمل باز کرده اون میگه من لالم بی عرزه بی لیاقت فرسوده هر چی که فکرشو کنی میگه

دقیقا عین منی منتها من مامانم عمل باز کرده اون میگه من لالم بی عرزه بی لیاقت فرسوده هر چی که فکرشو ک ...

واقعا برام سواله چرا دختر رو دشمن خودشون میدونن درصورتی که تنها کسی که براشون میمونه همون دخترشونه

واقعا برام سواله چرا دختر رو دشمن خودشون میدونن درصورتی که تنها کسی که براشون میمونه همون دخترشونه

اینا هم دخترا مردم میبینن میرن سرکار خونه خریدن ماشین دارن مادراشونو با ماشین این ور و اون ور میبرن بی تاثیر نیس مامان من بهش میگم برو دکتر میگه پول بده برم 

اگر مدرک نداری یه مهارت اسون سریع یاد بگیر .مثل نسخه پیچی. پانسمان. الان میبینم کارای درمانی خیلی سر ...

لیسانس دارم 

میخوام برم سر کار در کنارش یه هنرم یاد بگیرم 

اینا هم دخترا مردم میبینن میرن سرکار خونه خریدن ماشین دارن مادراشونو با ماشین این ور و اون ور میبرن ...

مامان من از ۷سالگیم شروع کرد رفتارشون باهام عوض کردن اون زمان چه دختری سرکار میرفت که با من اینجوری رفتار میکرد 

کلا بعضیا واقعا مادرن بعضیا فقط اسمشو به یدک میکشن

خوبه دیگه .سخت نگیر که یه کاری پیدا کنی از اون خونه راحت شی

کار نیمه وقت چند تا پیدا کردم ولی دوست دارم ساعت کاریم کامل باشه که فقط واسه چند ساعت برم خونه