2777
2789

من برای خرید گندم سبزه عید نوروز گذشته به بازارچه محلی رفتم دوران کرونا بود و حال و هوای آن. از کنار مغازه ای که غذای بیرون بر داشت رد شدم  پسر بچه پنج یا شش ساله ای  با پیرهن نازک بلند و شلواری تا زیر زانو هر دو سفید سعی میکرد جلوی صف،  آنکه پشت پیشخوان است او را ببیند. گفتم غذا چی میخوای چشمهاش پایین بود یکی یکی اسم غذاها را از روی لیست پشت شیشه برایش خواندم آرام گفت: نوشابه ! انگار آمده بود نوشابه بخرد چلوخورشت قیمه براش انتخاب کردم نوشابه هم سه رنگ گفتم بهش نشان بدهند سرش را بلند کرد و به نوشابه زرد اشاره کرد! برق چشمهای قهوه ای روشنش را دیدم خدایا کودکان همه خوشحال باشند. بسته غذا را در دستش گرفت با اعتماد به نفس و استوار و مغرور مثل یک مرد از جلوی صف عبور کرد من و یکی دو نفر از پشت سر لحظاتی کوتاه نگاهش کردیم ولی او بدون اینکه برگردد در گذر بازارچه از ما دور شد.

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی پیام منو دید واسه زندگیم دعا کنه دلم خیلی شکسته .میشه برام نفری سه صلوات و یک توحید بخونید ؟؟؟ 

دعا کنید حالم خوب بشه زندگیم خوب بشه امضام همه چی هست مشکلات زندگیم و اخلاقای شوهرم خوب بشه و قدر منو بفهمه و خدا بهمون بچه عنایت کنه 

میشه دعام کنید فک کنید خدا با دعای شما ب زندگیم اجابت بخشید فک کنیم محتاج دعاهاتونم .محتاج دعاهاتونم خیلی بخدا .

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من