2777
2789

بچه ها من میرم کلاس زبان ،معلم زبانمون یه پسر جوونه ازم کوچیکتره چند سال

امروز امتحان پایانترم داشتیم گوشیش زنگ خورد رفت جواب بده 

ما توی کلاس سه نفریم،بعد باهم حرف زدیم که چقدر سوال داده یکم چرت پرت گفتیم خندیدیم من به همکلاسیم گفتم در رو ببند اونم گف پاشو خودت ببند منم برگه به دست، پاشدم میخواسم در رو ببندم یهو دیدم از در سالن وارد شد و منو دید

با یه حالت جدی و عصبانی وارد کلاس شد و رو برگه من منفی ۵ زد و برگه ی همکلاسیمم همینطور ولی برگه ی نفر سوم رو میخواست بگیره به اون گف تقلب کردی گف نه ..دیگه برگه ی اونو نگرفت

منم گفتم ینی چی این کار من پاشدم در رو ببندم اگر اینجوریه منم کلاسو ترک میکنم اونم گف هر طور مایلید

کلاس رو ترک کردم

خیلی بهم برخورد مگه دانشگاهه یا مدرسه س که اینطور رفتار کرد منم کسیم ک از حقم باید دفاع کنم

بچه ها اگر درجریان تاپیکام باشید میدونید که کراشم بهم گف همون هزینه رو بده و بیا کلاس تک نفره با من

الان بنظرتون بااین بی احترامی که این معلم بمن کرد ادامه دادن باهاش بی احترامی و بی‌ارزشیه خودمه بنظرتون؟

چیکار کنم خیلی اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلم آدم وسط امتحان با برگه بلند میشه درو میبنده؟ منم بودم منفی میدادم بهتون.

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

خب اونم استاد هست

درسته رفتارش یهویی بود و باید میپرسید نه اینکه سریع واکنش نشون بده

اما وسط امتحان صحبت کردن و در رو بستن و ... اشتباه بوده

مدرسه و دانشگاه نیست ولی اموزشگاه هست و قوانین خودشو داره

بنظرم تقصیر استاد کلاس بوده مگه ی دربستن چی داشته اینجوررفتاری ازخودش نشون داده.جات باشم شکایتش ب دفتراموزشگاه میکنم و ازونچا میدم ک دفعه دیگ نزارن تدیریس کنه و برو جادیگه

خدایاشکرت...❤️

معلمت رو عوض کن اما تک نفره بر ندار 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....