2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

173 بازدید | 7 پست

حالم اصلا خوب نیس تو رو خدا برام دعا کنین .با شوهرم دعوا کردیم.شوهرم خیلی ایرادگیره از همه چیز.نمیشه همه رو توضیح بدم.تو رو خدا بگین چی بخونم اینقدر با هم کل کل نکنیم.بحث نکنیم.دم عیدی همش بحث داریم.تو رو خدا دعام کنین.میشه حمد برام بخونین تا آرامش برگرده ممنونم

عزیزم الان کی حالش خوبع

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چند تا تایپیک قبلیتو قبلا خونده بودم اتفاقاتی که تو زندگیت افتاده یه جورایی به زندگی من شبیه 

اگه دوست داشتی بگو که شماره یه مشاور امین رو بهت بدم ..

درکت میکنم عزیزم سخته کاملا درک میکنم....اما از خدا کمک بخواه فقط اونه که میتونه حال ما بنده هاشو خوب کنه 

وفا به قیمت جان هم نمیشود پیدا ......فغان که هیچ متاعی به این گرانی نیست
سلام عزیزم چند تا تایپیک قبلیتو قبلا خونده بودم اتفاقاتی که تو زندگیت افتاده یه جورایی به زندگی من ش ...

سلام با خودم میگم وقتی که مجبورم زندگی کنم مشاور چه کمکی میکنه.شما الان چطوری با مشکلاتت کنار میای؟دادی زندگی میکنی؟

سلام با خودم میگم وقتی که مجبورم زندگی کنم مشاور چه کمکی میکنه.شما الان چطوری با مشکلاتت کنار میای؟د ...

مشاور کمک میکنه از دریچه ای به زندگی نگاه کنیم که شاید خودمون با اون دید نگاه نمیکنیم به زندگیمون.. من اگه این مشاوری که باهاش در ارتباط بودم نبود حالم بهبود پیدا نمیکرد ....منم نمیگم خوبه حالم اما از وقتی متوجه همسر دوم همسرم شدم حدودا یک سالی حالم بد بود خیلی بد روزی نبود که بهش فکر نکنم ولی یه چند مدتیه دارم روی خودم کار میکنم تا فکرش میخواد بیاد توی ذهنم و شروع کنم به حرص و ناراحتی برای خودم ...ترمز ذهنمو میکشم و میگم بسه دیگه امروز و بیا برای خودت زندگی کن 

وفا به قیمت جان هم نمیشود پیدا ......فغان که هیچ متاعی به این گرانی نیست