2777
2789
عنوان

همسرم چند روزیه همش میخواد برم خونه بابام بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلااااا و ابدااا نرو گلم .. انشالله که خبری نیست و خطایی نمیکنه شوهرت . ولی دلیل نداره تا بچه اذیت کرد بدویی دردسرات ببری مادرت اونم بابای بچه اس در حد خودش همکاری کنه تو نگهداری بچه و باهم لذت بزرگ کردن فرزند بچشید .. بعدم کم کم از هم دور میشید بعد زایمان یکم سرد میشه انگاری رابطه سعی در ترمیم و گرم تر کردنش بکن تا بعدا خودت زجر و آسیب کمبود محبتش نکشی عزیزم . 

اگه دوست داری بفهمی چی میکنه هروقت گفت برو خونه مادرت بگو باشه . گوشیو سایلنت کن بزار رو ضبط صدا . یا برو بچه رو بده مامانت بعد سر زده تنها بیا . یا با بچه یه گوشه قایم بشین ببین چخبره . کجا میره کی میاد

زرنگ مرد. ی بار برو ساعت ۳ شب برگرد بگو بچه اذیت کرد نموندم

الان خونه بابامم گفت فردامیام دنبالتون..منم گفتم باشه ولی بعدش کارو خراب کردم پیام دادم اخرشب پیام مادرم خستس نمیمونم

عزیزم خیلی مشکوکه اگ میتونی بگو باشه و برو بعد سرزده بیا خونه ببین چیکار میکنه

اره راس میگه، شب بی سر و صدا یهو کلید بنداز درو باز کن، بعد اگه چیزی نبود و گفت چرا اینجوری میای بگو فکر کردم خوابیدی

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐
اگه دوست داری بفهمی چی میکنه هروقت گفت برو خونه مادرت بگو باشه . گوشیو سایلنت کن بزار رو ضبط صدا . ی ...

با بچه قایم باشه ک بچه گریه میکنه همچی میره رو هوا😐😂

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐