2777
2789

سلام بچه ها چندروزه همسرم خیلی مشکوک شده منم ۲ماهه زایمان کردم وحساس شدم هربارچیزی میشه میگه برو خونه بابات اینا باش تنهانمون خونه ازسرکار دیرمیادمیگه شب بمون فردا میام دنبالت...زایمان کردم۱۰روز میخواستم بمونم خونه مامانم کمکم باشه هردفعه به بهونه ای گفت به فلان دلیل بمون۲ماه منو اونجا نگه داشت بعد ۲ماه بازم میگفت اگه میخوای بمون چندروزم...به واکسن میزنه بیقراری داره میگه بروشب بمون میمونم فرداش میگه ممکنه تب کنه امشبم بمون.هیچ مشکلی هم باهم نداریم اهل هیچی هم ازنظر مواد واینا نیست اما رفیق بازه زیاد میره بیرون با دوستاش..

پیشنهادتون به من چیه؟؟،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ی خبرایی هست

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐