2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره انگار جوجه هستش.نون رو ریز ریز کن یکم ابجوش بریز روش چن دیقه صبر کن خیس بخوره خنک شد کوچولو کوچولو با دستت بزار تو دهنش دو سه بار دهنسو اروم باز کنی غذا بدی یاد میگیره خودش.بعدم یه کارتن کوچیک پیدا کن بغلاشو چند تا سوراخ بزن هوا داشته باشه خفه نشه زیرشم یه دستمال نرم بنداز بزارش تو کارتن جاشم گرم کن بزار کنار بخاری یا شوفاژ.غذا هم انقدری بده که چینه دونشو دست میزنی معلوم باشه غذا خورده زیادم نخوره شکمش باد کنه رچزی یکی دوبارم اندازه نصف قاسق چای خوری اب بده در حد چند قطره که تشنگیش برطرف شه.تقریبا هر ۵,۶ ساعت باید بهش غذا بدی شبم بهش غذا بده سریع تا چند روز دیگه بزرگ میشه.منم تا حالا چندتا جوجه گنجشک بزرگ کردم خیییلی بانمکن😁

اره انگار جوجه هستش.نون رو ریز ریز کن یکم ابجوش بریز روش چن دیقه صبر کن خیس بخوره خنک شد کوچولو کوچو ...

تو پاکتی که گذاشتم یه حشره خیلی خیلی ریزی اومدع ماله خودشه اینا ؟!

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

یکمم میترسم دست بهش بزنم😂😐

وای ترس نداره که نگهش دار بزرگ بشه میخوای ازادش کنی دیگه دلت نمیاد از پیشت بره انقد که گنجشک مظلوم و دوس داشتنیه من که با گریه ازادشون کردم😅

وای ترس نداره که نگهش دار بزرگ بشه میخوای ازادش کنی دیگه دلت نمیاد از پیشت بره انقد که گنجشک مظلوم و ...

امیدوارم زنده بمونه همه بهم گفتن میمیرع این 

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱