2777
2789
عنوان

دختر بچه لجباز

210 بازدید | 17 پست

خانوما من یک دختر ۸ ساله دارم از ۵ سالگی پیش من بوده و دخترم شده اون اوایل همه چی اوکی بود غذاش رو میخورد کار هاشو انجام میداد واقعا عالی بود الان چند وقته بهانه گیری می کنه مثلا گوشت کلا نمی خوره خب منم واقعا دلم نمی خواهد دعواش کنم یا زور بگم میشه یک راه کار بگید ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان دلسوز دخترمنم ۸سالشه ،سیرابی با ولع میخورد الان گوشت بزور میخوره ،به روشای دیگه براش بپز و اینکه برای انتخاب غذا ازش سوال کن نزار بیفته به لجبازی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

دختر منم ۹ساله است گوشت توی خورشت رو که اصلا نمیخوره باگوشت چرخ کرده تو غذاهای دلخواهش مثل ماکارونی مشکل نداره

مادری همینه دیگه،بگردی قلق بچه رو پیدا کنی نه این که برچسب بزنی بهش

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه مثلا واسه مدرسه رفتن هم لجبازی میکنه واسه مشق ها حمام موهاش تغریبا همه چیز

اها ، توی این سن این چیزا عادیه ولی اگه خیلی عجیب ،زیاد یا غیر قبل تحمل شد با مشاور کودکان صحبت کن و اینکه سعی کن باهاش صحبت کنی بفهمی مشکلش چیه شاید به درک شدن نیاز داره 

نه مثلا واسه مدرسه رفتن هم لجبازی میکنه واسه مشق ها حمام موهاش تغریبا همه چیز

گلم افتاده تو سن لجبازی دختر خودم هفته ای یبار با جنگ و دعوا و تهدید میره حموم یا همین مشق امروز از ساعت ۵نشسته تا هفت یک صفحه ریاضی حل کرده 

همشون همینن،فقط چون خودم یه پسر دارم که از ۶سالگی بزرگش کردم میفهمم شرایطتو 

فقط با زبان و آرامی ،لج نکن کاری میکنه که اشتباهه بهش بگو از دختر به این خوبی بعید این حرف یا این کار بکنه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد