2777
2789

راستش من خیلی به کائنات و قانون جذب اعتقاد دارم و تا الان هر ارزویی داشتم روی کاغذ نوشتم به خواستم رسیدم ولی متاسفانه نامادری من فوضوله و موقع هایی که خونه نیستم میره سراغ دفترچه یاد داشتم و تمام ارزو هام رو میخونه درصورتی که من اصلا راضی نیستم که ارزوهامو بخونه حتی شده قایم میکنم ولی میره سراغ کمدم و پیدا میکنه و میخونه اینم بگم که من سرکار میرم و بیشتر مواقع خونه نیستم

حالا سوال من اینه که میتونم خواسته هامو تو یادداشت گوشیم بنویسم یا این که حتما باید تو کاغذ باشه؟

شنیدم حتما باید کاغذ باشه.................خوب مجبوری دفترتو با خودت ببری سرکار و بیاری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چه فرقی میکنه تازه امن ترم هست 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

اتفاقا یه خانمی که خیلی از قانون جذب نتیجه گرفته بودن میشناسم تو یاداشت گوشیت همه رو می‌نوشت 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شنیدم حتما باید کاغذ باشه.................خوب مجبوری دفترتو با خودت ببری سرکار و بیاری

نه بابا کی گفته

مهم اینه که هر روز ببینه

حالا کاغذ جلوی چشمه

راحت تر میتونه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲