2777
2789
عنوان

خانواده شوهر پرتوقع

517 بازدید | 12 پست

سال ۹۶ نامزد کردم سال ۹۸ عروسیم بوده تا همین الآن خودم و خانوادم جز خوش خدمتی به خانواده شوهرم و محبت کردن به شوهرم کاری نکردیم 

تو خوشیاشون خوش بودیم تو ناراحتیاشون ناراحت 

برادرم سرطان گرفت انگار ته دل خانواده شوهرم قند آب کردن 

اصلاً ناراحت نشدن 

حتی سعی نکردن جلوی خودم تظاهر کنن

تو این چندسالم همه جور اذیتی از سمتشون شدم از تیکه متلک و بدرفتاری گرفته تا اینکه دخالت کنن یا بیان با خانوادم بحث کنن که رفتارای خودشون و توجیح کنن

نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم،از طرفی شوهرم تا خانوادش و نمیبینه خوبه نسبتا ولی وقتی میبینشون اخلاقاش به کل تغییر میکنه،حسود میشه بدرفتاری میکنه بامن یا کلا طرز برخوردش با خانوادم و خودم و تغییر میده یه مدت حتی پدرو مادرمم متوجه میشن، نسبت به مشاورم گارد داره یه بار قبلاً رفتیم خودمم زیاد با مشاور در ارتباط بودم ولی وقتی نوبت به تغییر خصوصیات همسرم میرسه مبگه مشاور داره از تو طرفداری میکنه مشکل از توئه نه من 

کسی مرا به آفتاب معرفی نخواهد کرد،کسی مرا به مهمانی گنجشکها نخواهد برد،پرواز را به خاطر بسپار... پرنده مردنیـ ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه ی اینارو بی‌خیال حال داداشت چطوره؟

خوبه مهربون خداروشکر🌹روند درمانش داره به خوبی پیش میره تو دوره نقاحت بعد از عمله

کسی مرا به آفتاب معرفی نخواهد کرد،کسی مرا به مهمانی گنجشکها نخواهد برد،پرواز را به خاطر بسپار... پرنده مردنیـ ست
از مریضی برادر شما خوشحال شدن، ببخشید اینا دیگه انسان نیستن 

منم همش میگن انشالله که من بد برداشت کردم ولی مگه میشه آدم متوجه نشه حتی یه ذره غم تو نگاهشون نیست راجب این موضوع 😔

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند,, خوش خدمتی نه تنها شرمندشون نکرد بلکه توقعشونم زیاد کرد فکر کردن چقدر سطح بالاتر از شما هستن که دارین حلوا حلواشون میکنین,,پس دیگه این داستان احترامو خوش خدمتی رو تمام کنین,, همسرتونم خودش میدونه چقدر داره اشتباه میکنهکه زیربار مشاور نمیره باید به صورت جدی باهاش صحبت کنین یا مشاور میاد رفتارشو‌ درست میکنه تا شما بیشتر از این خودتو درگیر ی خانواده مریض نکنین حالا جدا بشین بهتر از اینه با ی بچه جدا بشین,,

خداروشکر❤️❤️ ایشالا زودِ زود خوب شه 

مرسی عزیزم انشالله همه مریضا سلامتیشون و به دست میارن🌹🌹❤️❤️

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند,, خوش خدمتی نه تنها شرمندشون نکرد بلکه توقعشونم زیاد کرد فکر ک ...

آخه سطحشونم بالاتر نیست و نبوده هیچوقت 🥲کلا من و خانواده دغدغه ی سطح مالی نداشتیم ولی از نظر فرهنگی و تربیتی خیلی مشکل پیدا کردم خودم،نه که بی فرهنگ باشن ولی ادعای زیاد از حد دارن و در حد ادعاشون عمل نمیکنن،از نظر مالی هم که از اول همه چی رو دوش خانواده خودم بوده یه خرج عروسی معمولی دادن فقط بدون هدیه آنچنانی یا هررسم و رسوم آنچنانی تو خرج زندگی ام بهمون هیچوقت کمکی نکردن بعنی توقعی هم نداشتم من،ولی تو رفتارو برخورد حسابی از خجالتمون دراومدن🥲 مثلاً اومدن عیادت برادرم به من گلگی میکنن مامانت چرا ناراحت بود...خوب چه توقعی دارن از مادر من تو این شرایط.یا به خاطر یه موضوعی بین من و خواهرشوهرم من به مادر همسرم داشتم میگفتم من اصلا یادم نبوده فکرم درست کار نمیکرده برادرم از مرگ برگشته با یه لحن خیلی بد بهم گفت خوب خداروشکر به سلامتی من از برخورداشون نارحتم از توقعات بیش از حدشون اشتباهمم همیشه این بوده به شوهرم گفتم همه ناراحتیامو اونم بدتر دفاع میکنه ازشون الانم نمیدونم دیگه چجوری قانعش کنم بیاد مشاوره به شدت دارم ازش دلزده میشم داره کلا از چشمم میفته جوری که دیگه خوبیاشو نمیبینم 

آخه سطحشونم بالاتر نیست و نبوده هیچوقت 🥲کلا من و خانواده دغدغه ی سطح مالی نداشتیم ولی از نظر فرهنگی ...

وقتی جفتتون توو ارامش هستین بهش بگو واسه اینکه رابطون بهتر از این بشه بریم پیش مشاور منم میدونم ایراداتی دارم با هم حلش کنیم ولی عزیزم دیگه به خانپادش سواری نده جایی که بهت احترام نمیرارن احترام نزار اصلا هر کسی رو مثه خودش باهاشون رفتار کن,,

وقتی جفتتون توو ارامش هستین بهش بگو واسه اینکه رابطون بهتر از این بشه بریم پیش مشاور منم میدونم ایرا ...

خیلی سعی میکنم باهاشون مثل خودشون رفتار کنم ولی نمیدونم چرا به موقع هایی که باید یادم بمونه چه کارایی کردن یادم میره همین چندماه پیش روز عروسی خواهرش همه جوره براش دوییدم و کمکش کردم ولی دریغ از یه تشکر از سمت خواهرش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️درصورتی که روز عروسی خودم انقدر سرد و بد رفتار کرد با من که هرکی جای من بود دیگه اسمشم نمی‌آورد

الآنم فقط میخوام همین مدلی که گفتید تلاش کنم خودش و برای مشاوره و حل مشکلات آماده کنم وگرنه دیگه اصلاً امیدی به ادامه دادن ندارم ناراحتیام خیلی زیاد شدن