2777
2789

سلام دوستان خوبم 

با لباسشوییتون تاحالا پتو شستین و خوبه و چندساله دارینش 

من یه یه لباسشویی ۱۰ کیلویی دیدم خوبه همه چیش اما میترسم پتو باش بشورم زود خراب بشه

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من ۹کیلوی

پتو دونفره 

با روفرشی ۹متری

رو تختی همه چیز ميندازم میشوره ماشالله بهش   

برا خواهرشوهرم والا ۷کیلوی اونم میندازه روفرشی ۶متری پتو ۲نفره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چه ماركه

کرال

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

ما ۱۱ یا ۱۲ کیلویی داریم از اول که خریدیم تا حالا استفاده نکردیم چون آب رو جوش می‌کرد یا سرد می‌شست و نمیدونیم ایرادش چیه به پشتیبانی گفتیم میگن صداشو چند ساعت ضبط کنید بذارید ما گوش کنیم ! 

چند بار پتو و روفرشی سنگین دور از چشم بقیه انداختم توش  وقتی فهمیدن میگن باید کسی بیاریم لباسشویی رو باز کنه پرز ها رو دربیاره و خود شرکت هم گفت اصلا پتو نندازید  

منم ميخوام ده كيلو بخرم يه دفعه يكي تاپيك زده بود كه بيشتر از هفت هشت نخوري به درد نميخوره اين درسته ...

اره درسته بزرگ باشه باید بزاری لباس ها جمع بشه بریزی بشوری وگرنه یک طرف دیگ وقت چرخش آزاد میمونه عیب پیدا میکنه 

پتو هم نمیشه شست اونم باز خیلی سنگین تر از وزن میشه و پرز داره