2777
2789
عنوان

دوست مجازی...

244 بازدید | 23 پست

سلام خوبین؟

بچه ها یکی میاد باهم مجازی دوست شیم؟

یکی ک همدیگه رو نبینیم ولی راحت باهم حرف بزنیم و درد و دل کنیم🥺🥺

واقعا ب ی همچین آدمی نیاز دارم...

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...

چند سالته 

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ سالمه درخواستت بدم؟

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

Yes, of course, why not?

درد

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

منم تنهام....دنبال یه هم چین کسی خودم میگردم

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70