2777
2789
عنوان

عجب صبری خدا دارد!:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدم اسم مامانشو رو دستش تتو زده

😑😑😑😑 از چیش دقیقا دلت شکسته ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

به درک ولکن تو خیلی جوونی دنیا انقدر ارزش نداره

نه بابا اصلا این مهم نیست 

پسر خوبیه واقعا خیلی خوبه ولی خیلی بشدت به مامانش وابسته چون باباش به مامانش خیانت کرده و از هم طلاق عاطفی گرفتن اینم از باباش متنفره و عاشق مامانش می ترسم فردا تو خونه زندگیم مشکل پیش بیاد تک فرزنده

هفت روزه پدرم فوت کرده ولی خواهرای شوهر من درست و حسابی کنارم ننشستن و آرومم نکردن و یه چیکه آب دستم ...

این شتریه که در خونه همه میخوابه عین خودشون باش

منم عموم و مادربزرگم فوت کردن هیچ کدوم نیومد زنگ هم نزدن  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اینکه تو اون تصادف لعنتی من زنده موندم ولی اشکانم پر کشید🖤 اینکه پسردایی ۱۴ سالمو کشتن ولی اعدا ...

من هروقت امضای شما رو میدیدم برای سلامتیشون صلوات میفرستادم خیلی خوشحال شدم دیدم شفا پیدا کردن

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

بخدا شماها دغدغه ی دیگه ای تو زندگی ندارید که به این چیزا حساسیت دارین.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

شوهر منم همينطوررر هي رنگشم ميره هي ميره ترميمم منم ميگم بخاطره منه ك نميمونه 😂😂😂

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

افسردگی شدیدم 

بی پولی 

کنکور 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)