2777
2789

پیجی ندارم نمیدونم ولی سگ خوچملم از این کارا نمیکنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم مشکل گوارشی داشته باشن این کار رو‌می کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گربتون وگن شده😐💔مگه گربه ها قدیم گوشت نمیخوردن؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ای جانمممممم قیافشووووو

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

متسفانه هیج راهی نیست 

فقط کنار گل و گیاه ها با یکم فاصله برای یه ظرف آب و غذا بذار 

بعد اینکه حساسش نکن مثلا وقتی میره سمتشون جیغ نزن سرش یا میره سمتش نرو هعی بغلش کن و دورش کن اینطوری بیشتر لج میکنه

من خیلیا رو دیدم که گربه شون اصلا کاری به گل و گیاهاشون نداره ولی هنوز خودم موفق نشدم با گربه ام یاد بدم سمت گل و گیاه نره :/

براش گندم هم میتونی بکاری ... گیاه مخصوص خودشو داشته باشه از اونا بخوره ولی خودم تاحالا امتحان نکردم

بعد اینکه حواست باشه خیلی از گل و گیاه ها برای گربه سمی هستن بخصوص پوتوس

گربه هر بار که خودش را لیس میزنه و تمیز می کنه، یک مقدار مو می بلعه. برای دفع این موها نیاز هست که سبزی یا علف بخوره. برای همین به گل های خونه حمله می کنه و می خوره. باید براش علف مخصوص یا گندم سبز کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم