2777
2789

دوستان کسی با چهل هفته مسجد جمکران رفتن و توسل به امام زمان(عج)، حاجت گرفته؟

ممنون‌ میشم اگر اعتقادی ندارین،کامنت نذارید.

خیلی مستاصلم،حال جسمیم خوب نیست،دیگه خونه آخریه که در میزنم...

به عنوان کسی که منکر خدا شدم منکر امام زمان شدم ...و در منکر شدن رسیدم به این ک از ته قلبم اعتقاد پیدا کرده خدا هست و منجیشم هست ..آره من دیدم ...چهلذشبنماز شب خوندم ..هدیه به مادره امام زمان دادم روز چهلم بدون هیچ مقدمه ی جور شد رفتم مشهد منی ک پول نداشتم ..بعدشم شغل پیدا کردم...آبجی امام زمان بغل دستته نشسته .منتها باید راه بیای بااش ..باید یکم شیعه باشیم واقعی

به عنوان کسی که منکر خدا شدم منکر امام زمان شدم ...و در منکر شدن رسیدم به این ک از ته قلبم اعتقاد پی ...

خداروشکر که حاجتروا شدید.

من شیعه ی به درد نخوری هستم خودم میدونم،عرضه کاری برای آقا ندارم اینم می دونم.

اما واقعا زندگیم خورده به بن بست،خسته و درمونده شدم،همه بدبخیام یه طرف،این ام اسِ وامونده یه طرف داره پدرمو درمیاره..درِ خونه همه اهل بیت رو زدم با یه دنیا امید نشد....دل شکسته ام...یه شب که دیگه خیلی پاهام داشت اذیتم‌می کرد تصمیم‌گرفتم چهل هفته جمکران رفتن رو هم انجام بدم(البته یه بنده خدا به جای من این کارو میکنه)هنوز خیلی مونده تا چهل هفته تموم شه،ولی من بُریدم.خسته شدم.

خدا کنه منم مثل شما حاجتروا شم.

ممنون که تجربتونو بامن درمیون گذاشتین.خدا خیرتون بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که حاجتروا شدید. من شیعه ی به درد نخوری هستم خودم میدونم،عرضه کاری برای آقا ندارم اینم می ...

عزیزم بهتر شدین؟ انشاءالله که تا حالا شفا گرفته باشین اگرم هنوز درگیر بیماری هستین بنظرم یه سر به طب اسلامی و طب سنتی بزن تو نت در مورد بخور حضرت مریم سرچ کن و بعد برو 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
عزیزم بهتر شدین؟ انشاءالله که تا حالا شفا گرفته باشین اگرم هنوز درگیر بیماری هستین بنظرم یه سر به طب ...

سلام عزیزم،نه بابا شفا کجا بود،این عنایتا مالِ از ما بهترونه.

برام‌مهم‌نیست دیگه،دنیامو همینجوری که هست پذیرفتم.بهرحال ممنونم ازت🌷🌷

سلام عزیزم،نه بابا شفا کجا بود،این عنایتا مالِ از ما بهترونه. برام‌مهم‌نیست دیگه،دنیامو همینجوری که ...

انشاءالله که به زودی سلامتیتون بدست میارید

تو همینجا سید امان الله میرزایی رو خیلی تعریف کرده بودن اگر تهرانی یه سر برو پیشش 

یا شهر خودتون طب اسلامی برو بخور حضرت مریم بگیر میگن خیلی موثره

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی