بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 487 عنوان پولمو چیکا کنم | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست این ماه نزدیک سی تومن پول اضافه دارمهرچی فک میکنم چی بگیرم نمیدونم کلا هیچی خوشحالم نمیکنهمیخاستم ی تیکه طلا بخرم دیدم چه فایده وقتی استفاده نمیکنمباز گفتم ی گربه بخرم که خوشم کیاد دیدم اونم خوشالم نمیکنهکلا نمیدونم چیکا کنم خوشال بشم 😶 اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!! 1401/12/21 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16452 من ساز پیانو دوس دارم که گرونه ی مدت گیتار میرفتم خوشم نیومد ۳۰تومن هست.من اموزشگاه خواستم برم استاداونجا گفت خودم میخرم برات ۱۴تومن. چندماه پیش بود. الان دوبرابر شده احتمالا. من نرفتم دردم از یار است و درمان نیز هم
ماهور777 عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 11984 اره با لوازمش و هزینه ارسالش حدود ۲۰ درمیومد بریتیش فولد اوه گربه ام گرون شده😑ولی گربه نیار خیلی سخته مسولیت داره
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 487 برو پیش مشاور منم هیچی خوشحالم نمیکنه خیلی بده حقیقتش رفتم گفت بچه دار شو زندگیت بکنواختی درمیادمنم از بچه خوشم نمیادهرماه پولام میمونه ب زور ی چرتی میخرم حتی دیگه خریدم خوشالم نمیکنه نمیدونم چیکا کنم🥲🥲 اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16452 سنتور هم خوبه استادش گفت زود مسلط میشی دردم از یار است و درمان نیز هم
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 487 ۳۰تومن هست.من اموزشگاه خواستم برم استاداونجا گفت خودم میخرم برات ۱۴تومن. چندماه پیش بود. الان دوبراب ... پیانو که من قیمت گرفتم خوباش کارکرده 200 ب بالا بودبدرد نخوراش ۷۰ اینا اون مطمعنی پیانو بوده؟ اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16452 پیانو که من قیمت گرفتم خوباش کارکرده 200 ب بالا بود بدرد نخوراش ۷۰ اینا اون مطمعنی پیانو بوده؟ اوه پس خیلی بالارفته. اره برای پیانو رفتم.گفت خودمون میخریم برات ۱۴تومن دردم از یار است و درمان نیز هم