من و دخترخالم هم سنیم اون ی سال از من کوچیک تره هرجا باهم میریم برااون خواستگار پیدا میشع ولی از من میپرسن کلاس چندمی درصورتی ک دانشجوام .دخترخالم تاحالا کلی خواستگار رد کرده با اینکه مدرسع ایه 🥲🥲🥲نگرانم یکم خدایی
نگران نباش ، بی بی فیس بودن توی این مورد برای تو علاوه بر مزایای خودش ، توفیق اجباری هم شده که خواستگار صرفاً ظاهر پسند نداری چیز بدی نیست که ، ان شاالله توی موقعیت های شغلی و اجتماعی گسترده تر که قرار گرفتی کسایی که شناخت پیدا میکنن نسبت به شخصیتیت میان سمتت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۲ سالمه ولی سنم زیادنشون میده حداقل ۲۸نمیدونم چرا چاق هم نیستم قدم ۱۶۳ وزنم ۶۳ ولی موهام و ابروهام مشکی و پهنه شاید از اون باشه بنظرم افراد بور کم تر نشون میدن درصمن دوتاهم بچه دارن😍
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
عزیزم اتفاقا دخترایی که خواستگار کمتری دارند همیشه ازدواج بهتری دارند، خیلی بی سر و صدا یه خواستگار خیلی عالی میاد و ازدواج عالی خواهی داشت، اصلا نگران ازدواج نباش به موقعش برات پیش میاد