2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید حق با من بود یا نه

310 بازدید | 9 پست

من از یه پیج خرید کردم و هزینه ارسالش ۳۰ تومن بود گفت یکشنبه ارسال میکنه روز قبلش گفتم میشه یه چیزی به سفارشم اضافه کنم با همون بسته بفرستید گفت اره منم پول واریز کردم و گفت اصافه شد به سفارشتون امروز که بسته رسید دیدم سفارش دوممو نفرستاده گفتم چرا نفرستادی پس گفت دوباره ۳۰ واریز کن برات ارسال کنم من توصیح دادم خودت گفتی که اصافه میشه گفت بحث نکن و من بیکار نیستم به ساز تو برقصم و بعد دعوامون بالا گرفت گفتم پولمو پس بده و کنسل کن گفت با تیپاکس ارسال میکنم و فحش کاری  و بلاکم کرد  سفارش اولم تو پیجش نوشته بود ماشین فلزی ولی ماشینش پلاستیکی بود اصلا و حیف پولم 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا هیچوقت اینترنتی خرید نمیکنم دوبار خرید کردم اصلا اونی ک باید نبود دیگه خرید نکردم حضوری میرم خرید خیالمم راحت تره 

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
پیجاهم پرو میشن وقتی چهار تا مشتری گیر میارن.خوب میتونست بگه سبد ارسال نداریم .دو بار باید پول بدی ح ...

دقیقا اگه میگفت من دوباره سفارش نمیدادم کلیم به بچه هام قول داده بودم و منتطر بودن

من نمیدونم چرا هیچوقت اینترنتی خرید نمیکنم دوبار خرید کردم اصلا اونی ک باید نبود دیگه خرید نکردم حضو ...

من خرید اینترنتی زیاد دارم ولی تاحالا اسباب بازی نخریده بودم و واقعا پشیمونم چون چیزی نبود که نوشته بودن

من خرید اینترنتی زیاد دارم ولی تاحالا اسباب بازی نخریده بودم و واقعا پشیمونم چون چیزی نبود که نوشته ...

من اصلا اینترنتی خرید نمیکنم حالا ۳۰ بزن اون بسته رو بفرسته واست دیگه خرید نکن

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
من اصلا اینترنتی خرید نمیکنم حالا ۳۰ بزن اون بسته رو بفرسته واست دیگه خرید نکن

بلاکم کرد کلا بزنمم متوجه نمیشه