اگه خواستید مثل مال من رنگی شه خمیر رو همون اول سه قسمت کنید
یه قسمت رو پودرکاکائو بریزید
یه قسمت رو زعفرون غلیظ
ورز بدید بذارید تو کیسه فریزر و ۱۲ ساعت استراحت
بعد با دست گرد کنید و مهر بزنید
من گذاشتم تو توستر با دمای ۱۰۰ درجه تقریباً ۱۰ دقیقه
نکته اینه زیاد گلاب نریزید باعث میشه خشک شه
تخم مرغم میتونید دو تا بریزد
و از همه مهم تر روغن شیرینی رو زیاد هم بزنید
تو گوگل هم بزنید طرز تهیه شیرینی برنجی آپارات فیلمش میاد که کمکتون میکنه
فقط اندازه ها رو کم و زیاد نکنید
پود قند و آرد رو حتما الک کنید
آرد برنج ۹۰۰گرم بریزید چون ۱۰۰ گرم آرد سفید اضافه شده